Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neustrašivi predsjednik
Povratak na članak

Obama čvrsto zagrlio medicinsku sestru izliječenu od ebole

Barack Obama primio je medicinsku sestru Ninu Pham izliječenu od ebole u Bijeloj kući, a u New Yorku otkrivena je nova osoba oboljela od te smrtonostne bolesti

Komentari 2

FR
Freedooom
09:41 25.10.2014.

Cist dokaz da je ebola izmisljena! Kao i svinjska gripa, tada su prognozirali da ce da umre dvije trecine europljana. Prfitirala farma industrija i stvaranje panike kod ljudi, stvara strah i prouzrokuje druge bolesti i .... Neki politicari i javne osobe su pozivali na cijepljenje sto je jako otrovno i ima posljedice. U kakvom svijetu mi zivimo, ovaj glumac dobio nobelovu nagradu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.