Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samoubojstvo

Dečko nestale manekenke M. Horvat objesio se u Stupniku

leskovcanin
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
23.05.2010.
u 22:02

Sašu Leskovčanina, jedinog osumnjičenog u slučaju nestale djevojke Martine Horvat, supruga je pronašla obješena na njegovu imanju u zagrebačkom Donjem Stupniku.

Puno vas volim. Sve što imam ostavljam vama. Ne mogu više živjeti na ovakvom dnu - pisalo je u oproštajnom pismu Saše Leskovčanina (39), koji je bio u vezi s nestalom Martinom Horvat, upućenom njegovoj supruzi i dvoje djece, kojeg je obješena pronašla supruga na njegovu imanju u Donjem Stupniku u nedjelju oko 12.

Uz pismo Leskovčanin je ostavio i Martininu sliku i natpis “Zauvijek”.

– Ništa drugo za Martinu nije napisao. On je nevin. S njim sam provela 15 najljepših godina - rekla nam je kratko shrvana supruga.

– U subotu su supruga, s kojom se razišao prije nekoliko godina, ali nikad i službeno rastao, i on bili u kafiću zajedno s desetogodišnjom kćeri. Imaju i sina od 15 godina. Prevezla ga je na imanje gdje je trebao prespavati. Dogovorili su se da će mu se pridružiti u nedjelju. Otišla je s kćeri tamo i pronašla ga – ispričali su Sašini prijatelji iz kafića Lana.

– Kap koja je prelila čašu bio je trenutak kada je policija nedavno ponovno zaplijenila Sašin punto, i to od supruge, s kojom se Saša viđao svaki dan, pa joj je i automobil posudio jer se njezin pokvario. Saša, koji je bio i na terapiji tabletama, nakon toga je poludio. A Martina? Nije mu izlazila iz usta. Tražio ju je posvuda. Nije imao posao, a živio je na ranču. Ponekad bi popravljao automobile. Nitko ga nije htio zaposliti - završavaju Sašinu priču njegovi brojni prijatelji iz kafića na zagrebačkom Laništu gdje je živio s M. Horvat.

Komentara 20

OB
-obrisani-
15:17 24.05.2010.

Pročitajte molim vas ovaj naslov! Kojem ovo jeziku odgovara? Od upitnika na kraju potvrdne rečenice do lakrdije koju ne bi napisalo ni malo dijete, bravo! Komentatore ovdje mnogi pokušavaju ispravljati ali komentatori ne moraju bti stručni dok je to zaza ove s druge strane lista obaveza! Da i ovo nije način standardizacije \"regije\"? Doista, došlo je vrijeme da počnemo novinare i vanjske suradnike slati na tečajeve opismenjavnja!

TR
trckaralo
22:11 23.05.2010.

ajme šlamperaja! u dvije rečenice dva tipfelera!

Avatar icka79
icka79
23:31 23.05.2010.

Sale je žrtva ovog smušenog i pokvarenog sistema!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije