Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Let MH17
Povratak na članak

Objavljuju rezultate istrage: Putnički zrakoplov oboren projektilom ruske izrade

U padu zrakoplova na letu MH17 17. srpnja 2014. godine poginulo je 298 ljudi, većinom nizozemskih državljana.

Komentari 17

JT
j.togo
21:31 12.10.2015.

Upravo tako! Ukrajina i njihovi fašiti maju u izobilju BUK projektile koju su ostali od SSSR. Dokaz - Ukrajinci su oborili zrakoplov po naredbi USA da optuže Ruse. Kako sramtno i nisko od fašitičih vlasi u Ukrajini i USA. Hrvatskiski prijatelji...lijepo...

VL
Avatar Abcd....
Abcd....
21:57 12.10.2015.

Na sve moguce nacine se pokusavati ocrniti Rusija ne bi li ISIL-ovci bili proglaseni andjelima. Ha ha, i jos jednom ha.

VL
KI
kimi
21:57 12.10.2015.

Da su ga Rusi stvarno roknuli ne bi čekali više od godinu dana da objave ovako"temeljan i opsežan " izveštaj.

VL
Avatar zong
zong
22:43 12.10.2015.

A ja mislio da je srušen klingonskom tehnologijom... I jedna i druga strana koristi isključivo rusko naoružanje. Zapad ovakvim izjavama manipulira s nepismenima.

VL
HH
helgin@hogar
23:16 12.10.2015.

ma ukrajina sigurno ima svoju proizvodnju takvih raketa...i onda je svizac... pa jna je imala rusko naoruzanje, pa nas 91.g nisu rusi napadali! i teza da smo mi i ukrajina prijateljske zemlje je za izbljuvat se?

VL
Avatar babas
babas
02:56 13.10.2015.

Roknuo ga je ukrajinski lovac ruske izrade po zapovjedi Amerikanaca sa ciljem da ocrne Ruse u Europi,kako bi progurali sankcije Rusiji.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:38 13.10.2015.

zanimljivo da su ruski istražitelji bili isključeni. još je ljepše da je više od trećine dokaza proglašeno tajnim i nije se proučavalo. posebno veseli činjenica da su uzorci koji bi mogli nekog optužiti uzimani i 6 mjeseci nakon rušenja aviona.a. konac djelo krasi. cijela istraga je vođena u smjeru dokazivanja da je avion srušen ruskim projektilom. sve što se pregledavalo se i prema tom cilju određivalo, procjenjivalo, i odbacivalo ako nije bacalo sumnju na buk rakete. vrhunac hipokrizije jest činjenica da su proizvođači buk raketa dali detaljne podate o toj raketi koja se ne proizvodi već jako dugo. a priča kaže u prvoj iteraciji (matematičari znaju što je to, ostali ionak ne mogu shvatiti ništa za što je potrebna logika...) podaci istražitelja ukazuju na ogromnu razliku u masi eksplozivnog tijela koje je kao srušilo avion i masi rakete. a i u. samom sastavu rakete ima dovoljno dokaza da se na prvu odbaci buk raketa. što bi zapadna propaganda rekla kad bi nekog amerikanca u siriji ubili američkim oružjem. neka istražitelji objave sadržaj crnih kutija i snimku razgovora kontrole leta sa pilotima. sve ostalo su trice i kučine. francuzi su treći dan objavili snimku. ovi ni nakon godine dana što ih imaju nisu u stanju preraditi snimke i objaviti ih, kako bi ocrnili ruse. jer nisu sigurni dal rusi već nisu skinuli snimak. pa da ih demantiraju na prvu. ovako, staviti će sumnju na ruse. a nikog okriviti.

VL
AT
Atlantis1
15:55 13.10.2015.

Opasno je davati ozbiljno oruzje seljacinama. Krainski Srbi su raketirali Zagreb, a ovi ruski seljacine srusili putnicki avion. Ja se samo bojim da ce Ameri dati pubunjnicima rakete da ruse ruske avione u Siriji, kao sto su svojevremneo u Afganistanu naoruzali Talibane Stingerima, koji su onda porusili toliko ruskih helikoptera i aviona da su rusi na kraju povili rep i otisli kuci. Poslije smo godinama strepili da se kakav Stinger ne pojavi u blizini kakovog velikog svjetskog aerodroma. Sad bi se to m oglo ponoviti u Siriji. PS.Nije li smijesno kako komentatori iz "regiona' u detalje znadu da su Rusi u ovom slucaju nevini, a krivci naravno Ameri. Mora da je divno biti tako pametan i dobro informiran. Zato su nam zemlje u regionu tako napredne i uspjesne, kad imamo ovakove geneijalce na vagone.

VL
Avatar mason
mason
22:49 12.10.2015.

Nisto cudo svi teroristi svijeta koriste Rusko oruzje.Putin preko mafije prodaje svakom ko plati.

VL
Avatar mason
mason
21:29 12.10.2015.

Putin raskazal raspaljot po samoljot.Normalno da je Ruska raketa.Sram ga bilo toliki neduzan narod pobio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.