Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez potpisa
Povratak na članak

Objavljivala fotografije svoje bebe na Facebooku pa se šokirala zbog pisma koje je primila

Iako većina shvaća da je postati roditelj vrlo uzbudljiva stvar, ima i onih koji nisu tolerantni na veću količinu fotografija djece

Komentari 5

RT
Rollo.Tomasi
15:42 15.04.2015.

I dobro su joj rekle.

VL
CH
chemica
16:18 15.04.2015.

Ako ti ide na živce, otpiliš je. Tako sam i ja otpilio redikula koji je plasirao hrpe reklama na svom profilu, pa su iskakale i na mojem. On je mlatio pare, a ja čupao kosu. Ne zadugo.

VL
L0
luena 01
16:09 15.04.2015.

Cime su je uvrijedile ,tim sto su rekle da je vrijeme doci raditi?! Ljudi se prezentiraju na FB-cku kao u izlogu... tko visi na drustvenim mrezama i sve prezentira nek se ne cudi ovakvim i drugim reakcijama...

VL
AN
anticenzura
17:59 15.04.2015.

Nije dijete lutka da ga vjesas po fejsbuku trista puta dnevno. Ima ovakvih fanatika sto svaki djeciji prdec objave na fejsu. Uzivaj u svom djetetu i suti.

VL
DE
demokršćanin
15:50 15.04.2015.

O fotografijama i opisa o onome što ta osoba radi.Prije nekoliko godina kada je zagrebački car bio u punom efektu i kada je ispijao hektolitre vode kako bi dokazao kvalitetu iste i išao od pipe do pipe, u zagrebačkim novinama ( zapravo Milanovim novinama) bilo je 17 njegovih slika.Pa i dan danas:on ulazi u sud,on izlazi iz suda,on trči,on na Dolcu, on sa psom Rudijem (jadan Rudi),on sa slugom koji mu nosi torbetine,on ovo,on ono.Što je previše,previše je iako mu je umanjena carska vlast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.