Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA
Povratak na članak

Objavljene prve fotografije mjesta zrakoplovne nesreće u Maliju

Francuski dužnosnici rekli su da su uzrok nesreće najvjerojatnije loši vremenski uvjeti

Komentari 1

OD
oltar domovine
12:37 26.07.2014.

Francuski dužnosnici rekli su da su uzrok nesreće najvjerojatnije loši vremenski uvjeti, prenosi , Istražitelji su zaključili da je mala vjerojatnost da je zrakoplov napadnut. ps:Prica tkz:istraditelja je za malu djecu,proslo je skoro 24h da se locira gdje avion pao,izvjestajii kao zvanicni nepristupacan teren ? a teren ravan kao nasa slavonija a drvece kao u nasoj dalmatiskoh zagori na svaki 100m po koja makija Prava istina avion su oborili oni protiv kojih su francuzi tamo i ratuju ..avion je pao na njihovu teritoriju...i francuzi dok nisu osvojili taj teritorij vojnicki izvjestaja nije bilo gdje je olupina pala ..Tkako sad tkz:stucni analiticari itd pokri te se i sutite bolje vam je !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.