Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kopilot Germanwingsa
Povratak na članak

Njemački tužitelji: Lubitz je u prošlosti liječen zbog suicidalnih sklonosti

"Nekoliko godina prije nego je dobio dozvolu za letenje kopilot je prošao dugogodišnje liječenje zbog značajnih suicidalnih sklonosti", stoji u priopćenju Ureda tužitelja u Dusseldorfu

Komentari 17

Avatar @proma_trač
@proma_trač
18:55 30.03.2015.

Da tako je... 88 godišnja, bivša babica Herdrina Swinger koja je porodila Lubitza kaže da se vrlo dobro sjeća da joj je on tada pri samom porodu bio već vrlo sumnjiv, naime zna kao da je to bilo jučer dada joj je se bezobrazno izbeljio i za cicu uštinuo isto tako njegova odgojiteljica iz vrtića Adelgunde Fickbaum potvrđuje tu njegovu čudnu osobnost time što kako kaže - nije nikad htio jesti povrće nego samo pomfrit i hamburgere i kad bi brojao onda je to samo radio unatrag tj. na dole. Njegovi kasniji poznanici isto kažu da nije nikad volio nogomet niti igrati niti gledati a niti pivo piti, što ne može kako vele, nikako biti zdravo niti normalno. Njegovi susjed Adolf Pimmel ga je promatrao kako smeće dijeli i baca u za to predviđene kante što inače nitko živ i zdrav ne radi. A kaže da je čak kasnije postao i vegetarijanac.

VL
DR
drznedaj
10:05 30.03.2015.

Da, gorivo je na jedrilici najbitnija stavka :)

VL
ST
strsljen2013
09:37 30.03.2015.

Uskoro će pronaći da je bio homoseksualac, član nacista, u osnovnoj da je ošišao djeda na irokezu, virio curicama pod minice, pedofil, mislio da je vanzemaljac, često letio i održavao kontakte sa marsom, imao namjeru pobjeći u Siriju ..................

VL
CI
cicibela
21:44 30.03.2015.

Na netu i sada imamo reportažu dopisnika Petera Heuscha iz Pariza za N24, samo par sati nakon nesreće. I naslov, i reportaža govore o tome da je iz zrakoplova poslan poziv za pomoć neposredno prije nesreće. Der Spiegel istog dana 24.3. objavljuje istu vijest da je upućen poziv za pomoć. Nakon toga svi mediji objavljuju drugačiju priču i okrivljuju kopilota za namjerno rušenje zrakoplova. Dok ameri po Europi testiraju novo lasersko oružje za obaranje aviona i raketa (HELLADS), i dok je iznenada polovica Nizozemska sutradan ostala bez struje, nikome nije za vjerovati.

VL
JA
jamanuša
19:32 30.03.2015.

sad svi sve znaju o njemu, jeste pamet koja nije to na vrijem uočila ili spriječila , samo laprdajte

VL
DD
dr dragon
13:34 31.03.2015.

Da ga nisu lijecili avion nebi pao!

VL
PE
peugeot
17:04 30.03.2015.

Bojan Arezina, Ivica Kristovic, ili, "suicidalno novinarstvo" ! Dajte vas dvojica francusku rijec 'suicide' zamijenite sa onom sa Balkana - 'samoubojstvo' ili 'samoubistvo'.

VL
IV
ivan2308
10:41 31.03.2015.

Pametnome koliko hoces nelogicnosti u svemu..ni prva ni nazalost zadnje gdje se bagra elite cisti od krivice...

VL
IV
ivan2308
10:41 31.03.2015.

Pametnome koliko hoces nelogicnosti u svemu..ni prva ni nazalost zadnje gdje se bagra elite cisti od krivice...

VL
AA
aabbcc
16:00 30.03.2015.

Bolje u naslovu: Letiti ce dok ga ne utrpaju u staru kantu od aviona.

VL
AM
Axis Mundi
13:28 30.03.2015.

i šta, sad će postati i zvijezda? koliko mu još pažnje morate pokloniti? iako, sva je ta priča nekako "šuplja" i nevjerovatno je da se u tako kratkom roku mogu iznijeti čvrsti zaključci; osim toga, kakav je to avion da kapetan, ako ode na wc, ne može normalno ući u kabinu, jer netko nešto "brlja" unutra? koji pametnjaković se toga sjetio? ništa nije nevjerovatno, pa ni ova teza koju se želi progurati, no malo lakše s nekim detaljima, nepotrebni su. i da, čovjek je čovjeku (često) vuk, kako god okreneš. nema garancije, nema tih testova... stoga, pomolimo se za žrtve, drugo ništa nema smisla.

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
11:53 30.03.2015.

Kriva je upravo emitirana radijska vijest gdje Branko Grčić izjavljuje kako je HR upravo izašla iz krize. Čovjek je pao na du ( al ) pe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.