Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
halmed

Objavljen popis proizvoda koji se mogu kupovati izvan ljekarni

lijekovi
Kristina Štedul Fabac/Večernji list/Pixsell
28.07.2013.
u 16:48

Na popisu medicinskih proizvoda koje je objavila Agencija za lijekove i medicinske proizvode ( Halmed) nalaze se flasteri, tablete za čišćenje proteza, kreme za pričvršćivanje zubnih proteza, naočale za čitanje serijske proizvodnje...

Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) na svojim internetskim stranicama objavila je prvi popis medicinskih proizvoda koji se sukladno zakonu o medicinskim proizvodima koji je stupio na snagu u lipnju mogu prodavati izvan ljekarni i specijaliziranih prodavaonica.

Na tom popisu nalaze se flasteri za rane, kondomi, tablete za čišćenje proteza, kreme za pričvršćivanje zubnih proteza, kutije prve pomoći, naočale za čitanje serijske proizvodnje, Medela proizvodi za pomoć u dojenju, pelene za inkontinenciju itd.  

>> Ministarstvo zdravlja najavilo niže cijene lijekova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije