Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučajno ili...

Objavili pa uklonili brzojav sućuti Ž. Malnaru nakon Ševine smrti

Vlada
Igor Kralj/PIXSELL
VL
Autor
Nikola Sever Šeni
06.05.2010.
u 18:54

Premijerka je poslala brzojav sućuti, ali objava nije bila planirana, to se slučajno dogodilo pa je skinuto, kažu u Vladi.

“Sućut predsjednice Vlade u povodu smrti Zvonimira Levačića Ševe.” Riječ je o objavi brzojava upućena Željku Malnaru, samoproglašenom predsjedniku Republike Peščenice, u povodu smrti njegova ministra obrane Ševe.

Objava je oko podneva osvanula na službenim stranicama Vlade RH. Već oko 13 sati nestala je, a u Vladi su iz zasad nepoznatih razloga zanijekali da je takvo što na web stranicama ikad objavljeno. I slagali su: na tražilici Google moguće je pronaći naslov te objave, čak i pročitati prvu rečenicu u kojoj se novinari obavještavaju o pismu sućuti.

- Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor uputila je brzojav sućuti Željku Malnaru u povodu smrti Zvonimira Levačića Ševe - sve je što se moglo pročitati na tražilici, ali dalje od toga nije se moglo jer je sadržaj skinut s interneta. Zašto je ta objava skinuta s web stranice Vlade, nije poznato.

Kako se može čuti, objava je napravljena slučajno, tijekom komunikacije unutar protokola Vlade, a nakon što je telegram poslan Željku Malnaru.

Rečeno je kako je nakon toga objava maknuta jer nije ni bilo planirano brzojav objaviti. U konačnici, iz Vlade je stigla informacija da je priopćenje maknuto sa stranice Vlade jer je riječ o osobnim izrazima sućuti premijeke Kosor.

Komentara 15

KA
karambita
19:13 06.05.2010.

Sposobna vlada,nema sta? Pa ni sucut ne znaju poslati, a ne da vode zemlju. Po onoj narodnoj\"mila majko jadnih li svatova\"

AM
amarila
19:37 06.05.2010.

Ili mozda ovoj vladi Seva nije bio toliko vazan da bi izrazili saucesce! Ali nas dragi Sevica je bio beskrajno dobar,posten,neiskvaren,covjek velika srca i duse koji bi dao i zadnju kunu pa makar je i sam bio siromak! Nasa vladaa nema nijednu od tih kvaliteta pa zato ne mogu ni shvatiti kakav je covjek bio Seva! Nek mu je laka zemlja!

MA
manjihrvat
23:38 06.05.2010.

Kao i uvijek kalkuliramo bi i piskili ili kakili, ovdje je to bez posljedica, ali..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije