Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Objava snimke njemačkih časnika ruska je poruka: Ne iskušavajte više sreću s Ukrajinom

08.03.2024. u 09:45

Ako već možete prisluškivati povjerljive razgovore visokih časnika zemalja NATO-a, zašto ih i dalje ne biste na miru prisluškivali i skupljali povjerljive informacije, već to objavili svima?

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Barbie*
Barbie*
10:12 08.03.2024.

Ne igrajte se s ruskim međedom, jer će vas rastrgati svojom šapom..

CO
Cosinus
11:08 08.03.2024.

Rusi samo prijete. U 2. sv. ratu nisu sami ratovali protiv Švaba, nego su svi bili protiv Švaba, a da napadu Nato mogu jedino nuklearno, ali će i dobiti onda nuklearni odgovor, a toliko ludi nisu.

LU
Luftbalons
16:24 18.03.2024.

Njemce treba ukloniti, eto , sad se i javno zna ono što se znalo i ranije,britansak , francuska, njemačka vojska djeluje (neuspješno), NATO je u ratu, nek se pokažu , skrivača je dosta , pa ne mogu reći "ruska invazija, prijetnja itd" uvijek...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije