Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obitelj traži istinu
Povratak na članak

Obitelj ubijene djevojke: Šokirani smo, ludost je osloboditi Amandu

Amerikanka Amanda Knox napustila je Italiju samo 12 sati nakon što je oslobođena optužbe da je ubila cimericu.

Komentari 8

MA
matija39
16:39 04.10.2011.

to je amercka pravda ! - ubiju nedavno neduznog crnca sto je kao ubio policajca bijelca a ovde u italiji izvrsili su pritisak na sudsstvo da puste ubicu ledenog pogleda ! oj imperijalisticki gade ! Volim sve sto je crvenono ; radnike seljake i obican mali divni svijet !

VL
MI
mimi1
16:48 04.10.2011.

Znam da sud ne može donositi presude na osnovu predosjećaja i ne mogu prežaliti što nije bilo dovoljno materijalnih dokaza da ovo čudovište drže iza rešetaka! Jednostavno, kad je pogledam vidim da je kriva.

VL
HE
HermionaGranger
17:42 04.10.2011.

************************************************** ----------------------------------------- ti tvoji \"crveni\" su voljeli obican mali divni narod isto kao i imperijalisti :) a sad, ontopic, podrzavam obitelj Kercher. Pratila sam ovaj slucaj od pocetka, i mislim da je kriva. To sto su ona i njen deckocko Rafaelle pusteni, ne znaci da NISU krivi...nadam se da ce se istina rasvijetliti zbog obitelji Kercher i Meredith.

VL
Avatar commentator
commentator
18:03 04.10.2011.

Kad vidim taj nasmijani lik, nekako me podsječa na pogled onog dječačića na kraju filma \"Predskazanje,\" ako se sjećate.

VL
BU
burgos0308
18:49 04.10.2011.

A ja kad pogledam Amandu, vidim da nije kriva . Uostalom , onaj crnac je priznao krivnju na odvojenom suđenju .

VL
OB
-obrisani-
19:01 04.10.2011.

matija-nema tu kao-policxajac je bio ubijen a bila su prisutna dva crnca, ovaj kojeg su poslai na drugi svijet i drugi-koji ga je optuzio-sprno nije bilo nista-policajac je ubijen a ubio ga je jedan od ovih dva, a kuburu su sakrili-

VL
OB
-obrisani-
19:14 04.10.2011.

ova amerikanga iz sijetla grada_ majklsofta, starbuka i boinga, bila je optuzena jer je krivo svjedocila i za to odlezala 4 godine kao i njzin \"jahac\"-ovo ide dalje na vrhovni sud-nije rjeseno nista a amerika je nece spasit, ako ce biti dokazano drgcije, bolje je biti u bajbuku u italiji nego onome americkome

VL
Avatar commentator
commentator
19:43 04.10.2011.

Malo sam čitao talijanske komentare, i večinom se slažu sa time da je ženska odlepršala u zemlji iz koje nema extradicije. Spominju često i vojnog pilota koji je dokazano njegovom krivnjom prerez\'o žice žičare kod aviana ubivši tako neznam točno desetaka ljudi, ali nikom ništa. Dobro, netko če reć radi se o vojnom pilotu nedodirljive am. vojske. Ali slažu se i po tome: osuđen (naravno) crnac, lijepa amerikanka (jer obično lijepi nisu krivi) se vraća doma, i bogati mladić iz \"dobre obitelji\" se vraća u svoju vilu. I to je to.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.