Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tuga u padovi

Obitelj poginulih Talijana šokirana tragedijom kod Primoštena

horvatinčić (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/3
16.08.2011.
u 21:08

Znaju gotovo sve i o Tomi Horvantičiću – od toga što je izjavio o nesreći do njegovih poslova.

-  Velika, velika tragedija – jedva je prozborila Graziella Patella. Njezina 61-godišnja sestra Mariella, zajedno sa 64-godišnjim suprugom Francescom Salpietrom tragično je stradala kad je na njihovu jedrilicu Santa Pazienza kod otočića Maslinovik pokraj Primoštena naletio gliser Tome Horvantinčića.

Cijela se obitelj nesretnih Talijana, inženjera koji iza sebe ostavlja niz tehničkih inovacija i izuma te dijetologinje, večeras okupila u njihovu stanu u središtu Padove – ondje je i njihova 22-godišnja kći, a očekuje se i povratak četiri godine starijega sina koji boravi u Francuskoj.  

 - Ne znam uopće što mi je činiti. Javili su nam, sve znamo, što i kako se dogodilo. Vidjet ćemo sutra, sad smo u šoku i ne možemo uopće razmišljati – kaže sestra.

Pojedinosti su doznali i iz medija – s druge strane Jadrana do najsitnijih detalja su opisane ozljede, uglavnom glave, koje su pretpjeli stradali. Teško im je bilo slušati da, tako kažu, njihovi roditelji i sestra nisu odmah preminuli. U moru su ih pronašli dva sata nakon nesreće.

Znaju zamalo sve i o Tomi Horvatinčiću – od toga da je izjavio kako upravljanje na njegovom 12-metarskom gliseru Santa Maria nije funkcioniralo do njegovih poslova.
Inače, talijanski par na odmoru u Hrvatskoj nije koristio svoju jedrilicu, nego je kao vlasnik upisan njihov sugrađanin.

Komentara 52

SA
saad
02:40 17.08.2011.

Horvatincica su morali sprovesti u zatvor,dok ga neispitaju.Znam da mu nijelako,ali zamislite kako je obitelji poginulih.Jos nesto zasto lagati,jer ovkve isprike su notorna laz..

AB
al bundy
21:48 16.08.2011.

iskrena sućut obitelji!

DU
Deleted user
22:28 16.08.2011.

Novinar je naslovom nadmašio samog sebe, zamislite obitelj je šokirana, a valjda bi trebali slaviti ili što ?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije