Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro presuda

Obitelj Bilić: Sve ćemo oprostiti, samo da znamo što je s Antonijom

antonia bilić,frane bilić (1)
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
04.09.2012.
u 12:45

Obitelj Bilić ne mrzi nikoga. Oni apeliraju na sve koji znaju nešto o tome što se dogodilo s Antonijom Bilić da im pomognu, pa tako apeliraju i na optuženog Dragana Paravinju, rekao je odvjetnik obitelji Bilić

Na Županijskom sudu u Šibeniku saslušano je posljednjih troje svjedoka na suđenju Dragani Paravinji optuženom za pokušaj silovanja i ubojstvo 17-godišnje Antonije Bilić. To nam je nakon suđenja zatvorenog za javnost potvrdio odvjetnik obitelji Bilić, Vinko Ljubičić, dodajući da se presuda o suđenom silovatelju očekuje u posljednjem tjednu ovog mjeseca. Odvjetnik Ljubičić prenio je poruku obitelji Bilić.

>>Slučaj Antonije Bilić: Uskoro presuda Paravinji

– Obitelj Bilić ne mrzi nikoga. Oni apeliraju na sve koji nešto znaju o tome što se dogodilo s Antonijom Bilić da im pomognu, pa tako apeliraju i na optuženog Dragana Paravinju. Obitelj Bilić spremna je sve oprostiti, samo da saznaju što se dogodilo s Antonijom, bilo da je živa ili mrtva – rekao nam je Vinko Ljubičić. Antonija Bilić posljednji put viđena je na Čikolskom mostu 7. lipnja prošle godine i nakon ulaska u kamion D. Paravinje izgubio joj se svaki trag. Paravinja je njezino ubojstvo priznao nakon što je uhićen u BiH, a u Hrvatskoj ga je porekao.

>>Rekonstrukcija je dobra, ali ne može riješiti zahtjevniji slučaj

Komentara 18

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:27 04.09.2012.

Kristov, obradili su oni njega u Banja Luci, sve je priznao, ali kad je došao ovdje, sve je porekao.

TI
tintilinic100
13:49 04.09.2012.

Gdje je sada ona naša stara Milicija????

KR
kristov
13:19 04.09.2012.

Pustite tog monstruma meni na tri dana i sve će se znati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije