Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branio Vukovar
Povratak na članak

Obilježena obljetnica smrti general bojnika Blage Zadre

I ove godine u Vukovaru su se okupila obitelj Blage Zadre ali i njegovi suborci koji su se još jednom prisjetili koliko je on bio bitan u obrani Vukovara

Komentari 9

GE
genšer
15:45 16.10.2014.

hmmmm nema ni Milnovića ni Josipovića,, valjda je negdje u državi srpska godišnjica ili dan jna!

VL
LA
laptop
15:34 16.10.2014.

Kako obljetnica bez druga ive ups..pa on je protiv hrvatske kako smo zaboravili.

VL
Avatar sisackiDomoljub
sisackiDomoljub
16:11 16.10.2014.

Decki pa otisli su oni nizvodno Drine medu svoje. Culi su da im je stigao prijatelj iz Rusije pa da se malo vide. Nije se nas heroj Blago Zadro borio za njihove interese pa nema smisla da mu odaju pocast. Neka ti je laka zemljica Hrvatino!

VL
PD
pl.domagoj
15:57 16.10.2014.

hvala

VL
ME
MED
16:33 16.10.2014.

Kapa do zemlje nasem heroju Blagi Zadri!!

VL
Avatar TheJack
TheJack
08:45 17.10.2014.

Gdje je Zadro sticao iskustvo, a da bi bio general? Bez vojne naobrazbe, opcenito slabe naobrazbe, lokalni vodja sa Trpinjske Ceste. Dva i po' mjeseca igre zmurke i puskaranja... ?? On je na zalost poginuo, a neki i za manje, neki i za ne postojece zasluge vec dva desetljeca primaju debele mirovine. Ti pljuju, i Zadri, i svim hrvatima u lice. Naravno da se predesjednik drzave Hrvatske nece klanjati nekome takvome - od susjeda proglasenom svehrvatskom heroju. To bi degradiralo funkciju koju obnasa.

VL
AN
Ante1956
23:57 22.10.2014.

Uvijeren sam da nitko nije bio tuzan sto nisu dosli oni koji nisu ni zeljeli slobodnu i neovisnu Hrvatsku.Kad je bilo 1991 godine izglasavanje o raskidu svih veza sa ostalim socijalistickim republikama oni su napustili Sabornicu.Boze budi nam na pomoci jos ovih nekoliko mijeseci da izdrzimo jer na sljedecim izborima cao komunisti nadam se onda za sva vremena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.