Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obljetnica
Povratak na članak

Obilježena 10. godišnjica Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra

Ravnatelj HMDCDR­-a dr. Ante Nazor kazao je kako su znanstvenici iz Centra povijest Domovinskog rata nastojali prezentirati na temelju dokumenata i činjenica

Komentari 3

BA
bakulušić
17:56 26.11.2015.

Pozdravljam riječi akademika Kusića da nam se ne smije ponovo dogoditi da drugi manipuliraju istinom. Neka njegove riječi budu putokaz cijeloj akademskoj zajednici u Hrvatskoj da daju svoj doprinos, ugled, trud i znanje da istina o Drugom svjetskom ratu, poraću i Domovinskom ratu izađe na vidjelo dana i da onemoguće klevete i laži. Ponavljam riječi gospođe Gitman, povjesničarke i Židovke podrijetlom: " Do mog prvog dolaska u Hrvatsku, nikada nisam ništa lijepo čula o Hrvatskoj i Hrvatima!" Istina mora biti vidljiva, ma kakva bila!

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
18:54 26.11.2015.

ne vidim ovdje ministricu Vesnu Pusić,bivšeg ministra znanosti Jovanovića a niti slučajnog premijera. mogli su barem doći u upoznati se sa stvarnom istinom o stvaranju Hrvatske, ali kako ćeš doći u instituciju za koju bi volio da je nema u instituciju koja uvijek demantira njihovu istinu.

VL
DU
Deleted user
00:35 28.11.2015.

Čestitam

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.