Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi zakon
Povratak na članak

Obamino pametno oružje u Kongresu

Tehnologijom se sprečava cijeli niz pogibeljnih situacija. Pištolje ne mogu koristiti djeca, a ukradeno oružje je beskorisno

Komentari 15

DM
dr_max
21:52 03.05.2016.

To rješenje nude policiji, ali nije vjerojatno da će proći. Policijsko oružje nema i naosnovniju kočnicu da se ne desi da zakaže, a sad bi uveli tko zna kakav "Obama" osigurač. Ne si dizel sam doma kupi takvu igračku a ozbiljne ljude pusti na miru. Kriminalce to neće spriječiti, njih naoružava cia.

VL
Avatar mason
mason
22:06 03.05.2016.

Njega ce Trump ako pibijedi deportirati u Keniju. Vec se prica da postoji dokaz za njegov lazni rodni list.

VL
Avatar Alfons_x
Alfons_x
12:44 04.05.2016.

Pokušaj kontrole naoružanja je jedan od najpogubnijih udara na ostatke SLOBODE američkih građana. Ustavno pravo na posjedovanje oružja kako za osobnu tako i za zaštitu od VLADE je garancija svakome amerikancu da "njihova" vlada neće raditi protiv njih. Kako jee jaz između bogatih POSJEDNIKA Amerike i građana Amerike sve veći, i kako se prava građana svakodnevno smanjuju, raste strah vladajućih od moguće aktivacije članka ustava, i to je jedini razlog pokušaja kontrole naoružanja GRAĐANA od strane vlade. Kriminalci i ostali polusvijet ionako koriste ilegalno naoružanje, stoga niti jedan zakon o oružju koji je donijet ili koji bi mogao biti donijet ne odnosi se na njih. ZAŠTO je tome tako? Zato što je znatno jednostavnije upotrijebiti bilo kakvu vrstu sile protiv građana koji prosvjeduju a nemaju oružje, nego protiv građana koji su zakonski naoružani do zuba i traže svoja prava - to je više nego jasno. Dragi Amerikanci, ako još vjerujete u slobodu svoje zemlje, čuvajte je i branite, branite prava koja vam oduzima "vaša" vlada -koja je vaša onoliko koliko je to i "naša". Organizirajte se onako kako su to učinili Oath Keepers, ili kako god... Nemojte samo pognute glave, kao mi Hrvati, čekati kao ovce sudbinu koju vam je namijenila "elita"..

VL
HL
hlibit
07:25 04.05.2016.

...a kaj s onih deset miliona komada sa crnog trzista?

VL
Avatar gradjaninpokorny
gradjaninpokorny
14:49 04.05.2016.

"Dragi Amerikanci, ako još vjerujete u slobodu svoje zemlje, čuvajte je i branite, branite prava koja vam oduzima "vaša" vlada -koja je vaša onoliko koliko je to i "naša". Organizirajte se onako kako su to učinili Oath Keepers, ili kako god... Nemojte samo pognute glave, kao mi Hrvati, čekati kao ovce sudbinu koju vam je namijenila "elita".." Ako su ovi komentari odraz Hrvata, onda zbilja ništa ne razumiju i nije čudo da se i dalje odvija sprdačina sa nezaposlenima, bolesnima, pametnim savjetima političara / kako se ponašati, itd, a sve to podkrijepljeno medijima u vlasništvu istih. Sve to mirno može promatrati samo .....(zaključite sami)

VL
Avatar gradjaninpokorny
gradjaninpokorny
14:51 04.05.2016.

Hoću reći Alfons je u PRAVU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
DU
Deleted user
06:16 04.05.2016.

Kada dođe dan da država Amerikancima zabrani držanje oružja ja ču slaviti. Ali i ovaj zakon je jako dobar. Naime to je jedan od onih trol zakona kojima će zagorčati život nositeljima oružja pa se nadam da će ga uvesti taj zakon prije nego Obama ode sa tog položaja.

VL
Avatar mason
mason
22:28 03.05.2016.

Nek to on postavi svojoj zeni u ruin pa da radi samo na njegov. Ja to shranje nikad necu ugraditi na svoje puske I pistolje.

VL
Avatar mason
mason
22:00 03.05.2016.

I ako neka baterija zataji ode mi glava. Idi ti husine beri pamuk .Prica mi skolski prijatelj Chicago policajac da im je Husein natovario FBI ,svakom bijelom policajcu. I znate sta je bilo. Broj ubojstava crnaca bas oko Huseinove kucee se uduplao. Eto sta on zna.

VL
Avatar mason
mason
22:16 03.05.2016.

Trump brate dolazi spasavaj Ameriku, upropastit ce je komunisti do kraja. Husein je naredio Chicago policiji da skunu rukavice kad je Trump trebao da dode. Husein uporno stiti kriminalce.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.