Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imovina predsjednika

Obamin ljubimac Bo procijenjen na samo 1600 dolara

pas bo
Reuters
19.05.2010.
u 15:44

U 2009. financijska situacija predsjedničke obitelji popravila se u usporedbi s godinom prije.

Imovinska kartica obitelji Obama za 2009. godinu pokazuje da im se financijska situacija popravila u usporedbi s godinom prije, i to za malo manje od dva milijuna dolara, tako da sada maksimalna vrijednost njihove imovine iznosi oko 7,7 milijuna dolara. U izvješću je uključen svaki dolar, pa i darovi koje je obitelj primila.

Tako je obiteljski ljubimac Bo procijenjen na 1600 dolara. Uzgajivači tih pasa tvrde da se štenac ne može kupiti za manje od 3000 dolara, no kako je Bo prodan, pa vraćen uzgajivaču od kojega ga je Ted Kennedy kupio, računa se da je on “roba iz druge ruke”, pa mu je i cijena niža.

Obama često zna spomenuti kako je do trenutka kada je postao popularan na nacionalnoj razini imao problema i s plaćanjem kućnih računa i računa za kreditne kartice. Zbog neplaćenih računa za kreditnu karticu 2000. godine, kad je išao na stranačku konvenciju na kojoj je održao sada već legendarni govor, hotel je odbio primiti njegovu karticu. (maš)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije