Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedice referenduma
Povratak na članak

Obama upozorava VB: Ako napustite EU morat ćete čekati trgovinski sporazum!

Obama je u telefonskom razgovoru uvjerio premijera Camerona da specijalan odnos SAD-a i Velike Britanije, kao i britansko članstvo u NATO savezu ostaju glavni prioriteti američke politike

Komentari 27

NA
Nadalinaaa
09:27 25.06.2016.

Koja prijetnja! Ha ha ha E, sad vam nećemo utrapiti TTIP kao članicama EU. Ovo se zove krajnji cinizam svjetskih muljatora.

VL
AN
anticenzura
09:22 25.06.2016.

Cuj cokoladnog, da su mu Britanci poremetili plan kolonizacije Europe. muahah. Bice je Putin obecao Britancima pola Sibira da namagrce Amere. ihihi.

VL
Z7
Zrinski_71
09:34 25.06.2016.

Obama je najvece govno u svjetskoh politici! Osam godina potpune apokalipse USA

VL
DU
Deleted user
10:22 25.06.2016.

Neobjašnjiva histerija u Hr medijima povodom rezultata na referenduma o izlasku V.Britanije iz EU-a. U svim medijima komentira se od strane ,,novinara,, struktura glasača,bilo po dobnoj ili teritorijalnoj pripadnosti,da su za izlazak glasali neobrazovani,radnička klasa,seljaci,provincijaci,,,.Ta histerija se izgleda proširila naa cijeli svijet.Domaći mediji(razni novinari,komentatori se pjene kao da se radi o njihovoj glavi),,,R. Dawkins: 'Monstruozno je narodu dati da glasa o Brexitu' Svjetski poznati, ali i kontroverzni britanski intelektualac početkom je mjeseca upozorio da su odluke poput one o izlasku iz Europske unije jednostavno prevažne da bi se prepustile narodu - ??!! Znači : provincijalci,ljudi iz ruralnih krajeva,radnička klasa i seljaci imaju pognuti glavu,zaprti gubicu i ne izražavati svoj stav ! Ako se volja tih građana VB ovako napada, što tek slijedi za neke druge. Osobno smatram da Hrvatska tim izlaskom ( ako se ne desi poništavanje referenduma) ne gubi ništa,moguć je i dobitak.

VL
Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
14:31 25.06.2016.

Hej masovni ubojico sa nobelom za mir nitko pametan ni ne želi tvoje smeće i otrove, pa pogledaj Amere na što liće od te "hrane" i ko komarci umiru ud srčanih i moždanih udara i dijabetesa itd itd.

VL
HR
hromcan
13:42 25.06.2016.

Bando politićka i naš referendum o pristupanju EU ste namjestili jer je većina bila protiv.GVNARI

VL
AL
alphazulu99
09:45 25.06.2016.

Da li je ovaj obmana cuo za demokraciju. Ako je to volja naroda, sto on ima s tim. Nije li njegova drzava najdemokratskija na svijeti i odredjuje demokratske standarde?

VL
Avatar marnie
marnie
10:12 25.06.2016.

Obami ističe mandat, to je zaboravio, a preuzima Hillary ili Trump koji je čestitao Britancima na izlasku

VL
RA
ranko75
10:45 25.06.2016.

Obami treba trojanski konj u EU, a britanci zele vise od toga i nece da budu vise.

VL
Avatar MENSA
MENSA
11:04 25.06.2016.

Ha,... Ameri bi svakako htjeli zadržati svoga Trojanskog konja u Europskoj Uniji! Ali .....gotovo je gospodo ! Zbogom gospodo! Zbogom!

VL
RA
Rangostar
11:31 25.06.2016.

Jel' to Obama hoce rec da Britanci moraju cekat da potpisu TTIP ?

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
11:23 25.06.2016.

puce kraljevina ko sra.nje od juge.sad slijed ono najgore.sve su oci uperene na englesku a niko ne mari sta misle druge zemlje

VL
Avatar superhik74
superhik74
23:49 25.06.2016.

Ha, ha, ha..."zadnjima cemo vam uvaliti GMO i uvesti korporativni fasizam." Uhhh sto ce to Britance tesko pogoditi...ha, ha, ha...

VL
DA
davidbraco
07:32 26.06.2016.

Niko te ne može aebat ko što možeš sam sebe.

VL
Avatar EU?
EU?
21:13 25.06.2016.

Ima Boga ima pravde ....Na današnji dan pre tačno 25 godina Hrvatska i Slovenija su proglasile nezavisnost i raspad Jugoslavije je mogao da počne. Četvrt veka kasnije, Evropska unija je zadobila najteži udarac do sada izlaskom Velike Britanije, – To, – To znači da ima boga, sve se vraća. Tada je jedan Englez, Lord Karington, potpisao smrtnu presudu Jugoslaviji i bez problema su podržali separatizam Zagreba i Ljubljane, a svi znamo kako se to krvavo završilo. EU je sada zadobila udarac u pleksus koji će tek kasnije pokazati sve svoje posledice, iako su prve reakcije političara, pre svega Angele Merkel, veoma uzdržane.....Iako su najveći problemi do sada za Uniju dolazili s juga, nezaposlenost, problem sa migrantima i drugim stvarima, udarci su usledili sa severa, prvo od Islanda, koji je odbio da dalje korača ka evropskoj zajednici, a sada i Britanaca. Ne treba zaboraviti i bivše socijalističke zemlje sa istoka, kao što su Mađarska, Poljska i Slovačka, koje sve samostalnije istupaju. Evropska unija je postala načičkana unutrašnjim problemima i njene ambicije da postane moćni međunarodni centar sada su uzdrmane

VL
Avatar mason
mason
17:43 25.06.2016.

Britanci su sami sebi uveli sankcije na par godina. Svi govori preko EU koji su imali nece vaziti. Sad ce oni pokusati da sto duze ostanu dok ne sklope nove. Samo sto to ne ide brzo. Ako oni misle da ce cijeli svijet pozuriti da sa njima prave ugovore i to u njihovu korist varaju se. Sad ih EU treba sto prije izgurati out. Pa nek se snalaze. Vidjet cete kako funta pada u narednim godinama.

VL
JE
Jednakost
10:00 25.06.2016.

Sve trgovacke ugovore koje Britanci imaju, imaju ih preko EU i sve ih ponovo moraju pregovarati i to po daleko losijim uvjetima, jer pregovarati za trziste od 600 milijuna i 60 milijuna nije isto. Ono sto je jos gore je da to moze potrajati godinama i to Obama govori. Na kraju ce im biti najteze napraviti dogovor sa EU koja ce i dalje biti najvazniji partner.

VL
GA
garincha
14:05 25.06.2016.

...Istovremeno, dio onih koji su glasali za izlazak Britanije iz EU sada žali zbog svoje odluke pa je to njihovo kajanje preraslo u trend na društvenim mrežama prozvan 'Bregret'. 'Glasala sam za izlazak, ali da imam još jednu priliku, glasalaala bih za ostanak u EU. Jutros me sustigla realnost', izjavila je studentica Mandy Suthi za ITV News. Ona kaže da su i njezini roditelji i sestre baš poput nje požalili što su glasali za napuštanje EU te da su sada svi skupa jako razočarani konačnim ishodom referenduma. 'Da nam barem daju da još jednom glasamo...', zavapila je.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.