Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštajni posjet
Povratak na članak

Obama poručio Nijemcima: Merkel je simbol vjerodostojnosti, čuvajte ju!

Obama je Merkel uoči puta u Njemačku nazvao i "vjerojatno najbliskijim međunarodnim partnerom u ovih zadnjih osam godina".

Komentari 5

PL
@ploto@
16:57 17.11.2016.

Kome je to on poručio ? Mora se priznati da je Obama u pravu.Merkel je ustrajno vodila Njemačku i EU u propast.Od zaoštravanja sa Rusijom pa do potpunog otvaranja granica useljeničkom migrantskom stampedu.

VL
Avatar superhik74
superhik74
17:26 17.11.2016.

Tako je I Britancima dosao soliti pamet I porucio da ostanu, pa znamo kako je zavrsio Brexit, a svojim Amerima porucio da glasaju za Clinton, pa su ga "poslusali" I glasali za Trump-a. Tako ce i Merkel proci . Niti jedan narod ne voli da mu stranci sole pamet I naredjuju sto trebaju raditi i kako misliti.

VL
AL
Albaniakosovo
17:47 17.11.2016.

Lazljivac ne bi on nju prisluskivo da joj vjerovao..

VL
GO
gooniegoogoo
19:08 17.11.2016.

Merkel je simbol vjerodostojnosti uništenja vlastite domovine, a Nijemci zaista moraju cijeniti uništenje sigurnosti, povećanje kriminala za 40% i racije u 60 njemačkih gradova. Barem milijun ilegalnih migranata sigurno profitira zahvaljujući njoj, a gube Europljani, gube sve od prava naa govor do vlastite sigurnosti. Merkel bi možda mogla dobiti novu titulu, onu vođe islamskog svijeta kad bi to u islamskom svijetu bilo moguće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.