Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema sporazuma
Povratak na članak

Obama očekivao dogovor o TPP-u i ostao kratkih rukava

Neuspjeh u pregovorima mogao bi umanjiti šanse i za drugi veliki trgovinski sporazum između SAD-a i EU – TTIP

Komentari 12

Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
07:58 02.08.2015.

I tako novi svijetski poredak jos uvijek nije sluzbeno prihvacen ,bar koliko mi jadni narod znamo.A sto je istina saznacemo za mozda 50 godina.

VL
MX
Mister X
09:10 02.08.2015.

Ponuditi će im ameri tako jako da će kao i uvijek do sada naravno svi skupa i te kako prihvatiti. ( 28 članica - NATo-a se zapravo i ne pita nego smo pro forma !) kako se kaže dobiju takovuovu ponudu neće moći (smjeti) da odbiju .. Kao tada pred ulazak u EU je Hrvtska dobila naredbu ili arbitraža ili ostajete vani sami slobodni neovisni i da vidiš koje je to zlo i jad i još veća glad !!!

VL
Avatar mason
mason
08:05 02.08.2015.

Da du igrali kosarku Husein Obama bi pobjedio sigirno,ali ovo je politika pa je nesposoban u tome.Ali hvala bogu dolazi republikanac za 5 mjeseci.Brojim dane.

VL
DJ
djurex
10:12 02.08.2015.

sve su mi jasniji muslimani samoubojice..ova amerika zlostavlja ostatak svijeta i drsko namece svoje kao jedino ospravno svima ostalima...cisti fasizam zapakovan u "demokraciju"

VL
AB
Abcd...
15:20 02.08.2015.

Nama u Europi ne treba americko smece, terorizam i imigranti koji su posljedica podrske rezima iz Tel Aviva.

VL
Avatar comparator
comparator
08:32 02.08.2015.

Znam jedino da velika riba guta malu .a kad ona "krepa"onda nastaje gozba za male predatore. U kojoj smo točno mi fazi teško je reči ali znam da nismo ni velika riba ni predatori.

VL
Avatar DonLon.
DonLon.
20:01 04.08.2015.

Mene kod TTIP brine kako bi moglo doci do potpisivanja ugovora koji bi bio previse americki - manja prava radnika, penzije, osiguranja, zagadjenje okolisa; jer mi u Europi imamo to daleko bolje i humanije organizirano. Stvaranje velike trgovinske zone slobodnogg svijeta je u svakom slucaju pozitivno ako se sacuvaju ove stvari koje sam naveo. Neke zemlje navedene u clanku takodjer kaskaju daleko iza po pitanju osnovnih prava stanovnistva. Nisu tragedija kao u Kini ili jos tragicnijoj Rusiji, ali treba dosta vremena da se razvije svijest o ljudima koji nisu samo dijelovi drzavne masine koje se uzima i odbacujeu skladu s nekim "visim" ciljevima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.