Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obama upozorio:

Obama: Američko gospodarstvo bit će na udaru zbog krize eurozone

barack obama
Reuters/PIXSELL
31.07.2012.
u 08:10

Obaminu ponovnu pobjedu na izborima ugrožava visoka nezaposlenost u SAD-u i posrtanje gospodarstva koje osjeća šokove zbog europskih dužničkih problema

Američki predsjednik Barack Obama rekao je u ponedjeljak da će se američko gospodarstvo suočiti s ''vjetrom u lice'' sljedećih nekoliko mjeseci zbog krize u eurozoni, ali je predvidio da će eurozona i njezina valuta euro ostati netaknuti, javlja Reuters.

– Ne mislim da će Europljani dopustiti da situacija oko eura ostane zamršena, ali će morati poduzeti neke odlučne korake – rekao je Obama  čiju ponovnu pobjedu na izborima  ugrožava visoka nezaposlenost u SAD-u i posrtanje gospodarstva koje osjeća šokove zbog europskih dužničkih problema. Ankete pokazuju da je u mrtvoj trci s republikanskim kandidatom Mittom Romneyem. Izbori su 6. studenog.

 

 

Ključne riječi

Komentara 13

OB
-obrisani-
09:01 31.07.2012.

liskovac kaj ima izrael veze sa americkom gospodarstvom?????????

CP
copy paste
10:35 31.07.2012.

falken ---------- a šta se zamaraš pitanjima koja su izvan tvojeg intelektualnog dosega.ti se samo pobrini da manje čitaš novine na svom radnom mjestu u exxonu i sve će biti u redu.pridonesi američkoj ekonomiji na način da radiš i zaradiš,a ne da tjekom radnog vremena ostavljaš komentare po večernjem:-)

LI
liskovaca
08:38 31.07.2012.

pobjediti će onaj koga Izrael izabere!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije