Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ranko ostojić
Povratak na članak

O predloženoj novčanoj obvezi prema Turskoj odlučit će nova Vlada

Odlučili li se da i dalje mogu prolaziti samo Sirijci, Iračani i Afganistanci, mogli bismo se naći u koliziji s međunarodnim konvencijama, koje propisuju da svi imaju pravo na međunarodnu zaštitu i da se ne može tek tako raditi profilacija – istaknuo je Ostojić

Komentari 5

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
15:09 30.11.2015.

Navodno je onom ISIL-ovcu koji se raznio u Parizu, a prije toga je bio kod Ostojića na wellnessu, obećano da će ga na ahiretu čekati 72 djevice, i da će mu osobno Ostojić svaki dan odrađivati ručni rad.

VL
Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
15:12 30.11.2015.

Da istina za novu vladu. U kojoj ti nećeš biti ništa. Bojiš li se budućnosti?

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
15:07 30.11.2015.

Zašto je ovaj šef saniteta ISIL-a još na slobodi? Koliko treba ljudi biti ubijeno u Europi da se ovakvi sklone?

VL
GO
goran2hr
15:13 30.11.2015.

Umjesto plaćanja reketa Turcima (koji su ionako sukrivci za rat u Siriji), za taj novac kupiti žicu, stupove, suzavac, gumene metke...

VL
Avatar hr.granicar
hr.granicar
15:28 30.11.2015.

ja nisam za da se novac daje turcima.valda imamo mi europljani svoje ciljeve avoju vojsku.placamo amerima da nas stite sad treba turcima da nesalju izbjeglice platiti pa budemo rusima pa kinezima nacice oni nesto.nisam ni da se prime u europu.ocekuje nas veliki rat koji se nemoze ocigledno izbjec.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.