Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poduzetnička krema
Povratak na članak

Suradnja ili 'jugosfera': O čemu su u Dubrovniku razgovarali lideri

Pruga München - Istanbul donijet će nam koristi, ali samo ako istodobno razvijemo luke na Jadranu

Komentari 5

SE
sestrićna
22:44 26.07.2014.

nasljednici skh nas opet guraju u nove juge koje sad nazivaju kojekakvim imenima,,u tom smjeru ide i ivina promjena ustava kako bi se maknule one točke koje ne dozvoljavaju nikakva ujedninja sa ex yu prostorima ..perfidno nas drugari žele dovesti pred svršen čin,,jer njihov opstanak je moguć samo u nekakvoj novoj jugi..

VL
DA
danijelrukavina4
22:52 26.07.2014.

A gdje su tu poduzetnici. Ja ih ne vidim na slici. To su predstavnici nacional lagera sa svojim svitama. Ne mislim tu na gđu. Angelu.

VL
CR
crocro
09:01 27.07.2014.

Samo opsežna i temeljita lustracija, a NE površnai mlaka, može spasiti Hrvatsku budućnost. Hrvatski je problem što malo tko ima žestoku volju za provođenjem temeljite i opsežne lustracije koja spašava Hrvatsku budućnost. Zagovornici lustracije moraju biti glasni a ne tihi, moraju pričati javnosti a ne šutjeti, moraju objašnjavati građanima zašto je to važno a ne govoriti naglas "u sebi". Želimo vidjeti tko je spreman otvoriti novu stranicu Hrvatske povijesti, a provođenje lustracije sigurno bi bio početak nove Hrvatske povijesti i svijetle Hrvatske budućnosti.

VL
LU
lutomirski
08:42 27.07.2014.

a sta su govorili nista, bla,bla,bla pogotovo Hrvatski..

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
21:40 27.07.2014.

Jugomafija... Hahaha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.