Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predao se policiji

New York.: Ženu zapalio živu u dizalu zbog duga od 2000 dolara

policija
NYPD
19.12.2011.
u 10:03

Jerome Isaac predao se policiji nakon što su njegov mosntruozan čin zabliježile nadzorne kamere

Dvije tisuće dolara duga bilo je dovoljno da 47-godišnji Jerome Isaac odluči živu zapaliti 63-godišnju Dolores Gillespie koja mu je, tvrdi, dugovala novac.

Isaac se sam prijavio policiji nakon što su New York i cijeli svijet obišle snimke nadzornih kamera stambene zgrade u Brooklynu koje su zabilježile njegov nemilosrdan čin. Isaac je, naime, stanarku pričekao na petom katu zgrade i kada se otvorilo dizalo u kojem je bila, ženu je najprije polio tekućinom pa je živu zapalio.

Prema navodima susjeda, osumnjičeni Isaac neko je vrijeme živio s nesretnom ženom i činio se kao da je normalan, iako je ponekad bio pomalo čudan.

Komentara 2

BO
boston
13:33 19.12.2011.

\"Cinio se normalan, iako je ponekad bio cudan..\" Znam ja puno takvih: Cine se trijeznim, iako su ponekad pijani. Cine se dobrim, iako su ponekad zli. Cine se posteni, iako ponekad kradu. No, najgore mi je probudit se kraj neke, koja se sinoc cinila lijepa....

RE
@rea
14:10 19.12.2011.

Na netu se pojavile njegove fotke. Ajoojjj, da ga sretneš u mraku, iznerediš se od straha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije