Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nužan zaokret
Povratak na članak

Od ulaska u EU uvoz piletine i puretine veći za 44.155 tona

Gotovo je udvostručen i uvoz sira, a optimizam jedino unosi podak o povećanom izvozu konzervi i planiranih proizvoda na tržište EU

Komentari 9

Avatar maroje.bartolic
maroje.bartolic
22:10 29.06.2016.

Ova vijest me toliko zabrinula da sad neću moć spavat. Alo novinari, a da napravite jedan članak o tome kako su zemlje poput npr. Poljske vrhunski iskoristile i povukle dostupna sredstva iz EU fondova.

VL
NY
no_yes
23:29 29.06.2016.

U 2012. svježeg pilećeg i purećeg mesa uvezeno je 6762 tone, dok je lani taj uvoz iznosio čak 50.917 tona. Gotovo je udvostručen uvoz sira, sa 36 na 67 tisuća tona. E ovo se može nazvati izdajom Domovine. Plan 2121 u režiji sdp-a i hns-a te satelita. Možda će most na izborima tražiti ''političku odgovornost istih'' ako ne budu koalirali kojim slučajem ( ovo zadnje je sarkazam, za neuopućene )

VL
DU
Deleted user
08:53 30.06.2016.

Zaokružit ću cifru ;godišnje uvezemo hrane za 20 milijardi kuna. Uvozimo u ogromnim količinama ; juneće ,svinjsko,pureće,pileće meso,ribu,,,/uvozimo mlijeko u prahu,sireve,druge mliječne proizvode/uvozimo jabuke,šljive,višnje,kruške,breskve,marelice,naranče,mandarine,jagode,,,/uvozimo krumpir,mahune,grah,crveni,bijeli luk,krastavce,mrkvu,papriku,rajčicu, zelje,,,/uvozimo kukuruz,pšenicu,soju,,,vino,pivo,sokove,,,cijeli niz raznovrsnih prehrambenih proizvoda ,,,teško je sve navesti od hrane što uvozimo.mo. Od ostalih proizvoda uvozimo ; automobile,brodove,strojeve,građevinski materijal,bijelu tehniku,namještaj,drvene brikete,tekstil,obuću,odjeću,gumene proizvode,,, Izvozimo ; prvoklasnu pšenicu,prvoklasno drvo u balvanima,nešto od metalne i elektrotehničke industrije,,,izvozimo i mlade ljude.

VL
SE
senior
06:42 30.06.2016.

Ako je Milanović uvezao toliko piletine i puretine što nas tek čeka ako za premijera dođe Plenković. Milanović je ipak sportaš koji svakodnevno trči više kilometara. Plenković je lijepo zaokružrna debeljuca i trebati će više i piceke i puretine.

VL
OS
osica
11:39 30.06.2016.

Za hrvatsku sirotinju uvezeno tone i tone "piletine i puretine" mnoge ŽNJ kategorije. Naši fini zagorski purani već lete u fine EU gu zi ce. Znaju oni što je fino i zdravo, a još kad mnogi pa i cijele državnevne ekonomije "na nama ovako lako zarađuju" . Još kad je akcija, milina, "skoro đžabe" u super marketima, a posebno je fascinantna "hrenovka" može biti i pileća i pureća , kilu 8Kunica. " Narode uživaj, iz malo kineskog češnjaka da popravi miris i kineskog graha da napuniš trbuh".

VL
MA
marsovac
12:17 30.06.2016.

to vam je kurs Hrvatske Kune koji je zabetoniran. Sad se cudite.

VL
DU
Deleted user
02:34 30.06.2016.

Je l' to ono: "Hrvatska raste"?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.