Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Nulta tolerancija za Barišića i sloboda za Hribara

Da, politika može brigu za opće dobro koristiti za cenzuru, ali i umjetničke slobode mogu se koristiti za kriminal

Komentari 2

Avatar abakus
abakus
08:27 21.02.2017.

Upravo je bezobrazno koliko određene skupine ljudi kod nas smatraju da imaju pravo na nered, pljačku i međusobna pogodovanja (na račun proračunskog novca!) samo zato što su određene ideološke orijentacije (čitaj: lijevo-liberalne), samoproglašeni zaštitinici određene manjine (čitaj: srpske) ili samoprogašeni zaštitnici i promotori kojekakvih "prava" (tu valjda ne treba navoditi o kojim je "pravima" riječ). Od svih drugih očekuje se savršenost, smeta i nedostajući navod u fusnoti jedne knjige, ali ovdje se barata milijunima i milijunima - a bez ikakvog nadzora. Usput, gledao sam pred koji dan onaj "naš" film "Ljiljan Vidić" i mogu samo reći da je netko na tome dobro oprao novce.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.