Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Vremena su se promijenila'
Povratak na članak

'Noževima ih napadajte i ubijajte': Jedan od napadača u videu pozivao muslimane da unište Francusku

Petitjean je otprije bio poznat francuskim sigurnosnim službama zbog povezanosti s islamističkim militantima, doznaje se u četvrtak iz policijskih izvora.

Komentari 4

AO
ante.oreskovic75
12:07 29.07.2016.

Poznam poštene normalne muslimane.I u rodu ih imam.Više ih ipak ne razumijem potpuno.Zar i oni misle da su fraze tzv lijevih poštenih intelektualaca više o fraza kojima se oni redovito služe?Dali očekuju rješenje groznih nedjela djela ludih muslimana,bez obzira na povod koji oni navode?Mislim da se muslimani moraju drugačije postaviti prema zločinu!Ne boje li se posljedica koje se mogu dogoditi sada pod vodstvom lijevih radikala.Trebaju se samo sjetiti Šta su radili u nedavnom ratu đihadisti i četnici!Nisu li i oni veličali nož kao ljubav prema bližnjima?

VL
MX
Mister X
10:16 29.07.2016.

'Noževima ih napadajte i ubijajte': Jedan od napadača u videu pozivao muslimane da unište Francusku; naravno da je naivan i bolestan tko se Francusku ne može uništiti.. To je laž što govori kome naivčinama koji mu isto to neće povjerovati ... Ne znam kome služi ta reklama i objavljivanje toga poziva jednog napadaća ... ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.