Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četiri godine
Povratak na članak

Nožem ubio pse i silovao djecu iz mjesta

S. B. psihički je nestabilan i prilično problematična ponašanja, a zna biti i nasilan. Najgori je kada popije, kažu mještani

Komentari 4

OB
ObrenM
08:39 04.03.2015.

Centri za socijalnu skrb su leglo zla.Brzi su kada djecu treba oduzeti siromasnim roditeljima.Nista sporiji nisu kada njihovi djelatnici trebaju (radi nasljedja) potpisati ugovor o skrbi njihovih korisnika.Koliko je bilo afera sa podizanjem pomoci potrebitim,gdje je novac zavrsavao u lisnicama djelatnika centara?Zadarski centar je u par godina promijenio pet ravnatelja.Posteni siromasni ljudi tesko ostvaruju svoja prava kod centara,a najvise i najlakse do pomoci dolaze kriminalci,pijanci i doseljenici iz drugih drzava.Sada se cude kako je ovakav manijak na slobodi,a njihova sluzbena duznost je kontrolirati svaki slucaj ponaosob.

VL
ZA
zambezi
08:49 04.03.2015.

Saaamo 4? Jedino ako poslije toga ide dozivotno u Vrapče.

VL
DU
Deleted user
09:19 04.03.2015.

Kaj ne preciziraju da li je dobio 4 god za pse ili što je silovao djecu?.... znam da pretjerujem, ali više ništa nije normalno, veću zaštitu imaju kriminalci ili jadni psi od one dječice...

VL
TH
than
11:31 04.03.2015.

I sto taj radi na slobodi, dok u Vrapcu sjede daleko laksi slucajevi ?!?! I k tome vjerojatno jos ima i zdravstveno, jer je kod nas lakse dobiti zdravstveno kao narkoman, nego kao zdrav covjek.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.