Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pred očima susjeda

Nožem u srce ubola muža jer ju je tukao crijevom za vodu

baba ubojica
Filip Brala/PIXSELL
13.08.2011.
u 19:14

Marijan Grobotek (65) iskrvario je sat vremena poslije obračuna na Viru. Supruga i on uvijek su bili pijani

Kao i obično, pili su cijeli dan. Opet su se i posvađali, po tko zna koji put. Ovaj put su teške riječi pale ispred njihove vikendice na Viru. Bio je petak oko 20 sati. Marijan Grobotek (65) u jednom je trenutku dograbio crijevo za vodu i krenuo prema supruzi Mariji (63). Izudarao ju je tako jako da su joj ostale vidljive ozljede. Kada je njegov napad splasnuo, žena se pridigla i ušla u kuću. Marijan je krenuo za njom, no Marija je već imala kuhinjski nož s oštricom od 20 centimetara u ruci. Snažno je zamahnula i pogodila supruga ravno u prsa. Oštrica ga je pogodila u srce. Sat vremena kasnije u zadarskoj Općoj bolnici proglašen je mrtvim.

Susjedi svjedočili brojnim svađama

Muškarac je, nakon što je uboden nožem u prsa, uspio izići iz kuće, no nakon nekoliko koraka pao je ispred svjedoka, inače njihova susjeda na Viru s kojim je sjedio prije tragedije na terasi. Taj nam susjed danas u telefonskom razgovoru nije htio ništa reći, no ostali susjedi svjedočili su o brojnim svađama supružnika koji su na Vir došli iz Krapine.

- Voljeli su popiti, a otkad ih poznajem, stalno su se svađali. Ja sam ih vidio sat vremena prije, kada su pili graševinu i otišao sam kući. Susjed koji je bio kod njih u to vrijeme rekao mi je da su se svađali i da se dogodila tragedija. Nakon što je uboden, ispričao je susjed, Marijan je rekao susjedu da mu je slabo te se srušio - rekao nam je jedan od susjeda, a Slava Ruško također nam je rekla kako su se susjedi stalno svađali.

Na Viru već pet godina

- Oni su iz Krapine i na Vir su došli živjeti prije pet godina. Radili su i jedno i drugo u Njemačkoj, a Marijan je ovdje bio gotovo cijele godine. Marija je bila češće u Njemačkoj kod djece. Govorila sam mu da se rastave ako ne mogu skupa, a sada se na kraju dogodila tragedija - rekla nam je Slava Ruško. Rudi Ljeljak, također iz Krapine, tvrdi kako mu je neko vrijeme Marijan bio jako dobar prijatelj.

- Stalno su se svađali i znao sam da će se kad tad nešto dogoditi - rekao nam je Ljeljak. Koliko je i je li uopće alkohol kumovao tragediji koja je šokirala Vir, znat će se nakon što stignu rezultati analize krvi supružnika.

- Ubojstvu je prethodila svađa tijekom koje je suprug izudarao suprugu crijevom za vodu. Nakon što ju je istukao, žena je ušla u kuću gdje je supruga koji je pošao za njom ubola u prsa kuhinjskim nožem - rekao je Elis Žodan, glasnogovornik PU Zadarske dodajući kako ranije nije bilo prijave za nasilje.

Komentara 18

OB
-obrisani-
23:00 13.08.2011.

On... žbram, žbram, po guici a ona mu pegla košulje, ebiga ženi dopizditilo, lol.

DU
Deleted user
20:52 13.08.2011.

Tak je, baba, ne daj na sebe. Sad nek tuče svetog petra crijevom za vodu.

Avatar Dinamovac
Dinamovac
13:58 15.08.2011.

Dobit će između 40 i 45 godina zatvora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije