Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga za dokazima
Povratak na članak

Nož kojim je ubio menadžericu Tolj je ponio sa sobom u Osijek?

Tolj je bio dobro raspoložen to jutro. Susjedima i prijateljima donio je poklone te im je pričao kako je pokrenuo novi biznis

Komentari 4

DE
Deks
22:08 26.03.2015.

Detalji ubojstva Sanje Hap upucuju na ubojstvo iz seksualnih pobuda. Tolj moze biti najocitiji osumnjiceni ali osoba koja se sveti nekome zbog dugova ne bi na taj nacin pocinila ubojstvo uz to on je koristio pistolj a ne noz. Mozda grijesim ali ako sam u pravu, tada je veoma opasna osoba na slobodi.

VL
DO
dominik1D
22:01 26.03.2015.

Možda je neki korumpirani policajac podmetnuo nož tada već pokojnom Tolju kojim je ubijena menadžerica. Kad je velika lova u pitanju svakakve mućke su moguće.

VL
DU
Deleted user
07:20 27.03.2015.

"Krivac je pronadjen",sve ostalo ce postati povjest,i nagadjnja……………...

VL
TV
tv5378
22:22 26.03.2015.

Znajuci UDBU,tko zna?Oni pisu "istinu" a na nama je hocemoli je citati ili ne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.