Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška nesreća

Novopečeni mladoženja autom udario u kombi i usmrtio vozača

Poginuo motociklist u Paukovcu (1)
Davor Puklavec/PIXSELL
07.08.2011.
u 08:41

Vozač Golfa nije držao dovoljan razmak te je udario u kombi. Vozila su se zarotirala, a kombi je sletio u odvodni kanal pokraj ceste, udario u stup HT-a i dvorišnu betonsku ogradu pa izletio iz putnog jarka na bankinu, te se prevrnuo.

Jutros nešto poslije šest sati u prometnoj je nesreći u Markovcu Križevačkom pokraj Sv. Ivana Žabna poginuo Mario Katalenac (35) iz Zagreba.

Nesreću je skrivio Golf bjelovarskih oznaka u kojem su se, neslužbeno doznajemo, nalazili novopečeni mladenci iz Bjelovara, te još dvoje putnika. Vozač Golfa nije držao dovoljan razmak te je prednjim krajem auta udario u stražnji dio kombija zagrebačkih oznaka koji se kretao ispred njega. Oba vozila zarotirala su se, a kombi je sletio u odvodni kanal pokraj ceste, udario u stup HT-a i dvorišnu betonsku ogradu pa izletio iz putnog jarka na bankinu, te se prevrnuo i zaustavio na zelenoj površini. Od zadobivenih ozljeda Zagrepčanin je poginuo na licu mjesta, a njegovi suputnici, 25-godišnjak i 23-godišnjakinja, lakše su ozlijeđeni.

U Golfu su se, osim mladenaca u dobi od 20 i 19 godina, nalazili i 54-godišnjakinja, te sedmogodišnje dijete. Svi su zadobili lakše ozlijede. Neslužbeno se doznaje kako je Golfom upravljao upravo mladoženja. Nije bio pod utjecajem alkohola.

Zbog izazivanja prometne nesreće, protiv 20-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Zbog očevida, državna cesta DC28 bila je zatvorena do 10.30 sati, a promet se odvijao zaobilazno.

Komentara 14

MO
modovisisajteMaraschino
17:13 07.08.2011.

valjda su se zurili na prvi seks....

SA
saniboj
15:58 07.08.2011.

Mladenci 19 i 20 g, ko nekad 51-ve. vidi se da su sa sela nedze, zavoljeli su se jos dok su cuvali krave zajedno. Neiskusni su oni i za brak, a kamoli za voznju.

OB
-obrisani-
17:59 07.08.2011.

Koji mladozenja sa 20 godina, spreman za brak a za volan......Zalosno......Velika sucut obitelji poginulog...!!! Mladima oprez za upravljacem...!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije