Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOSTI
Povratak na članak

Evo što donosi reorganizacija policije

Reorganizacijom Ministarstva u operativnu ulogu stavilo bi se najmanje 1240 policajaca u 16 županijskih središta

Komentari 3

NE
nevjerujženikojalaže
20:26 29.03.2017.

imperativ doći do političkog konsenzusa gdje policija mora biti javno dobro.. - - znači li ovo kako policija do sada nije bila za ''javno dobro'' ? što je onda bila do sada ako nije to ?

VL
Avatar raco
raco
07:37 30.03.2017.

ali Uprava ostaje 20?

VL
MI
mijas1505
21:14 30.03.2017.

Iz navedenog se vidi da se neku ozbiljnu reorganizaciju ne misli provesti, a pogotovo ne takvu kojom bi policija dobila povećanje primanja. Ukidanjem tkz. nepotrebnih radnih mjesta, bez ukidanja nepotrebnih poslova neće dati nikakav rezultat. Za efikasnost je potrebno ukinutiti bespotrebne poslove, također je potrebno postaviti policijski posao na ekonomske temelje, a ne da policija može trošiti ili stvarati troškove, a koji nisu potrebni ili se ne mogu naplatiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.