Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zakoni o energiji
Povratak na članak

Novi zakoni – Vlada neće odlučivati o cijenama plina i struje

Donošenje cijene ili tarife za plin, električnu energiju i toplinarstvo prema metodologijama prenosi se s Vlade na energetske subjekte uz odobrenje Here

Komentari 7

VE
vero
13:24 17.10.2012.

VLADA izgleda odlučuje samo o tome kolike će im biti mirovine, kakve će aute voziti, zaposli sve svoje, uzmi privilegije koje još možeš, a tko šiša raju. Privilegije su naše, odgovornost nije jer čujemo svaki dan: Takve su okolnosti, bititi će još i gore. Treba njima pozvoniti fanfarama na vratima, pa nek se i oni malo useru u gaće.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
13:45 17.10.2012.

ovim se otvara pandorina kutija za pljačku i grabež. sav nerad, neznanje, poslovni promašaji, automobili sa grijanim sjedalicama, stranački podobnici zaposleni po stranačkoj pripadnosti, namještanje poslova i svi drugi lopovluci će biti naplaćeni potrošačima. ova podvala o "usklađivanju sa eunijom" je dokaz bezobzirnosti i laži koju su prodali građanima. rekli su , od predsjednika republike do ostalih vlastodržaca: "bit će bolje u eu". do sada su srušili standard 30 % porezima, nametima i taksama kojih nije bilo. podvalu o smanjenom porez na vodu, šećer i ulje već su prigrabili trgovci i lokalni šerifi dizanjem cijene vode. naravno bit će bolje njima koji su kupljeni položajima u eu administraciji. jeste li čuli da su rekli kako treba uskladiti prava nezaposlenih, mirovina, plaća sa eunijinim prosjekom. špekulanti, kao u slučaju naftnih derivata, će grabiti koliko hoće. još jedan zakon protiv nas. nemojte reći da niste znali.

VL
KR
kristov
13:48 17.10.2012.

Tražim posao u HERA-i, RM plaćam u EUR, novcem koji ima porijeklo u pristupnim fondovima EU! Sve regularno!

VL
Avatar MK
MK
14:25 17.10.2012.

Novi zakoni – Vlada neće odlučivati o cijenama plina i struje... ...Vlada ce odlucivati o tome ali ce se ministarstvo svati "sporta" ili "športa"!

VL
OB
-obrisani-
16:24 17.10.2012.

Čemu služi Hrvatska Vlada ?

VL
VI
vital
20:47 17.10.2012.

Da je bilo koji drugi pjevač, ali Popijač... Evo kako je objašnjavao poskupljenje (oni bijedni pokušaji, jer za drugo ,u doba debelih krava, nisu imali hrabrosti, pa je zato danas to ljudima hiljadu puta teže jer se kriza u cijelom svijetu produbila) struje iz srpnja 2011: >>Iz ministarstva Đure Popijača tvrde da nije točno da je cijena električne energije poskupljuje već, riječima Ministarstva gospodarstva, 'mijenjaju se računi'

VL
LI
list68
07:48 18.10.2012.

Drugim riječima "vlada pere ruke", od divljanja nesposobnih menađera, direktora i ostalih "debelih trutova"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.