Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novi zagrebački hotel otvara mnoštvo radnih mjesta

Hotel Zonar Zagreb
Foto: Maistra
1/3
23.02.2023.
u 09:41

Dinamično i kreativno radno okruženje u novoj urbanoj oazi.

U središtu zagrebačke Trešnjevke - jednog od najstarijih i najpoznatijih zagrebačkih kvartova - otvora se novi hotel Zonar Zagreb. Nova je to perjanica i flagship branda Maistra City Vibes, prestižne hotelijerske grupacije Maistra koja se već godinama povezuje s kvalitetom i sigurnošću u hotelijerstvu. Novootvoreni hotel dodatno oplemenjuje i urbanizira zagrebačku turističku ponudu te sada otvara nove perspektive onima koji će svojim znanjem, stručnošću, odgovornim radnim navikama te izraženom osobnošću unaprijediti idejnu koncepciju hotela. Tako Hotel Zonar Zagreb otvara mogućnost zapošljavanja velikog broja profesionalaca i stručnog osoblja u turizmu i traži kuhare, konobare, recepcionare, sobarice, kućne majstore, skladištare, vatrogasce – kontrolore gospodarskog ulaza, vratare – nosače prtljage te pomoćne zaposlenike u kuhinji i Odjelu hrane i pića za pripremu banketa. Maistra Hospitality Group u Zagrebu potencijalnim zaposlenicima garantira dinamično, inspirativno i kreativno radno okruženje te odličan tim sačinjen od kompetentnih stručnjaka. Isto tako, Hotel Zonar Zagreb osigurava cjelogodišnji posao, konkurentnu plaću u turizmu te dodatne stimulacije – mjesečne nagrade.

Rooftop bazen, Zonar Zagreb
Foto: Maistra

Nova radna mjesta u brojnim odjelima

Hotel Zonar Zagreb uspješno nastavlja tradiciju izvrsnosti Maistra Hospitality Group-a. Kao takav, hotel je u potrazi za stručnim i kompetentnim osobljem koje odgovara željenom imidžu kvalitete i profesionalnosti. Potrebni su pojedinci koji su motivirani i sposobni raditi u timu, otvoreni za predlaganje i realizaciju novih ideja i trendova. S obzirom da je hotel zamišljen i dizajniran kao baza i središnje mjesto susreta različitih profila ljudi – stručan i vrijedan radnik koji je uslužan, motiviran i sposoban slika je radnika za kojim hotel Zonar Zagreb traga. Radna mjesta otvorena su u Odjelima hrane i pića, Odjelu za domaćinstvo, Odjelu tehnike i Odjelu recepcije, a novim potencijalnim zaposlenicima nudi se mogućnost edukacija, razvoja i napredovanja unutar portfelja Maistre, kao i radno okruženje koje je visoko inspirativno za svakog pojedinca i omogućuje mu daljnji profesionalni i osobni razvoj. Natječaj je otvoren do 27. veljače 2023. putem poveznice.

Evolution dvorana, Zonar Zagreb
Foto: Maistra

Ponuda koja garantira izvrsnost

Hotel Zonar Zagreb zavidnom ponudom osigurava i pruža učinkovit i obnavljajući odmor za tijelo i um svim svojim posjetiteljima. Hotel raspolaže s 285 pažljivo uređenih i opremljenih soba i suiteova, dva restorana i barom, deli shopom, bazenom na krovu s panoramskim pogledom na Zagreb te devet višenamjenskih kongresnih dvorana. Vizualni identitet hotela karakterizira jedinstveni dizajn, a svaki od zaposlenika dodatno pridodaje cjelokupnom ugođaju i zamišljenoj ideji novog urbanog središta.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije