Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićeni istog dana

Novi šok u Indiji: Šestorica silovala ženu pred mužem u bolnici

indija,silovanje
Reuters/PIXSELL
22.01.2013.
u 09:34

Silovana je 25-godišnjakinja i to nakon što je njezin muž zavezan za drvo. Bio je prisiljen gledati zlostavljanje.

Još jedno barbarsko grupno silovanje potreslo je u ponedjeljak Indiju. Novi bestijalni napad na ženu dogodio se u bolnici u okrugu Mayurbhanj. Tamo su šestorica muškaraca silovala 25-godišnjakinju nakon što su najprije svladali njezina muža. IBNlive piše da je žrtva u pratnji supruga došla u bolnicu kako bi posjetila brata koji je stradao u nesreći. U večernjim satima počela su je maltretirati šestorica muškaraca na što je reagirao njezin suprug. Nasilnici su ga potom svladali i zavezali za obližnje drvo te pred njim silovali ženu.

Nakon zločina suprug je otišao na policiju i prijavio slučaj. Silovatelji su ubrzo uhvaćeni i poslani na liječnički pregled. Identificirani su kao Kundan Mukhi (33), RaghBiswal (19), Gopi Mukhi (19), Balaram Mukhi (27), Sibaram Ghadei (20) i Chandan Mukhi (20).

Ubrzo nakon njihovih uhićenja počeli su prosvjedi u tom gradu, a javnost ponovo traži da se silovatelje što prije privede ruci pravde kao i da se žrtvama napada i silovanja isplati odšteta.

>>Indija iščekuje 'brzo' suđenje silovateljima studentice

Ključne riječi

Komentara 12

PO
PomoziBože
09:57 22.01.2013.

Zar su i u Indiji uveli Modul 4? Kinseyeva "filozofija i seksologija" i njegova živući učenici imaju veliki utjecaj ne samo preko odgoja, nego možda još i više preko kompletne pornografske industrije koja ljude navodi na kojekakve perverzije, boleštine ii kaznena djela. Svemu tome značajan doprinos daju svi mediji sa svojim malo suptilnijim, ali vrlo upornim seksualiziranjem društva i svih pripadnika istoga. Nažalost nijedan dio svijeta nije imun na te utjecaje.

LO
lojtra
10:14 22.01.2013.

Razlozi ovako bizarnog odnosa spram žena u toj zemlji leže u sasvim drugačijem problemu a to je "kontrola rađanja" (ubijanje novorođenčadi) po spolu. Naime, česta su ubojstva tek rođenih djevojčica zbog "socijalnih razloga" tako da se s vremenom javio spolni disbalans u kojem prevladavaju muškarci a osjeća se trajan nedostatak žena. Slična praksa (i posljedice) primjećena je i na jugu/istoku balkana, prvenstveno u albanskom krugu. Kod svakog zahvata u prirodne procese (loše) posljedice su neizbježne. Zato se zalažem da se kod nas "seksualno obrazovanje", kao i do sad - ostavi prirodi!!

AA
aabbcc
12:55 22.01.2013.

22.01.2013. u 11:57h Ivica_M je napisao/la: _____________ U skandinaviji ima najmanje Muslimana (islamista) u Evropi i mos misliti koliko ti lupetas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije