Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ SE ČEKA ISTINA
Povratak na članak

Novi pravosudni igrokaz u slučaju ‘Šantić’

Premda je 5. korpus Armije BiH imao kompletnu logističku pomoć iz Hrvatske, 10 posto svih isporuka trebao je dobivati tamošnji HVO.

Komentari 7

Avatar jest
jest
13:37 14.12.2017.

Dudaković ne mora samo odgovoriti na pitanja o sudbini Šantića već i na pitanja vezano uz pokolje JNA u zaleđu Zadra 1991. gdje je kao tada još pripadnik JNA vodio napad na općinu Lovinac. Tada je ubijen veliki broj civilala i sve je zapaljeno. Ovo suđenje Bošnjačkim časnicima jest farsa - toliko o položaju Hrvata u BiH.

VL
Avatar Slavonija87
Slavonija87
13:42 14.12.2017.

Ubiše čovjeka na takav bolestan i svirep način. Bacili ga u turbinu i samljeli. Kakva mržnja mora biti u nečijoj glavi da ubiješ nekog tko ti je pomagao u obrani. Ostalo je dosta tragova turskog silništva u tom narodu, tragova iz vremena kad su naučili iživljavati se i kad su mogli raditi što su htjeli a nikad ih nije stigla kazna za to.

VL
DU
Deleted user
13:41 14.12.2017.

Muslimanska(balijska) posla. Dokle god se ne izvrši pritisak od strane Hrvatske sve će to ostati tako kako jest.Zašto se krije istina oko pomoći Hrvatske Bihaću??

VL
MU
multivitamin
18:25 14.12.2017.

Hrvati dajte se više opametite !!! Prvog dana uhićenja sam ironično napisao komentar o ponašanju u BiH! Ovo je i za satiru previše !!!!! Poniženje Hrvatskog naroda u BiH od "najdražeg cvijeća"uz suglasnost dijela vodstva RH i međ.zajednice TEK POČINJE!!!!!!!! Pripremimo se mi i j na puno otvorenije djelovanje(od dosadašnjeg podmuklog) !!! ps Prvi put sam dobio crv.karton zbog jedne riječi B....a !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.