Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natječaj
Povratak na članak

Novi košarkaški hram vrijedan između 20 i 25 milijuna kuna

Nova dvorana imat će 760 fiksnih sjedala za gledatelje, a na teleskopskim tribinama bit će ih još 1540

Komentari 6

WI
wiktorija
11:36 14.08.2010.

žalosno je da veče mijesto poput Zaboka nema svoju sportsku dvoranu več odavno!

VL
KR
kreont
12:23 15.08.2010.

U ovo doba vrlo velike i duboke krize iz koje hrvatska nema izlaza ulaganje u ovu dvoranu je super veliki promašaj jer dvorana neće moći vratiti niti 1/2 uloženih sredstava. Rađe preuredite neki od napuštenih objekata pa tamo neka se igra.

VL
AV
avatar
12:46 14.08.2010.

Mogel je Zabok imate dvoranu, samo da nije g. Hanžek gradonačelnik, koji je jedino i samo odgovoran. Ali naravno, on se lijepo uvijek vadi na državu. Mogel je sam već odavno sagraditi dvoranu, 2001. godine je već imal gotove projekte i otkupljeno zemljište. Pa sad vidite koliko je sposoban.

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
22:09 14.08.2010.

Ima i u Radoboju.Prijestolnici HNS-a.Tamo nisu pustili Jarnjaka ući,bez obzira što je pomogao u njezinoj izgradnji.

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
15:59 16.08.2010.

SDP nastavlja s zapošljavanjem po \"babi i stričevima\".Nakon što su zaposlili svoje koalicijske prijatelje,Vincelj kao nekakvog zamjenika direktora Zagorskog vodovoda,te Presečkiga,bivšeg načelnika Petrovskog u Opću bolnicu,sada žele zaposliti i Vešligaj Marka,predsjednika foruma mladih SDP-a KZŽ .Natječaj još nije raspisan, a sve se zna.U Začretju su zaposlili sina Predsjednika vijeća SDP-ovca,za pročelnika u također namještenom natječaju.Sve ostale koji nisu u toj zločinačkoj organizaciji...tko hebe.

VL
BA
Bandit
22:25 16.08.2010.

15.08.2010. u 12:23h kreont je napisao/la: Hehehe nemislis valjada da je to nekome njima u zaboku bitno ma bitno je da imaju dvoranu kao i kod nas u Osijeku a to je rupa bez dna,za te pare par stanica zaa za sirotinju ajme bolja bi bila investicija... Itako danas sport kao sport ne postoji da se igra dusom i srcem radi zadovoljstva i rekreacije igra se samo radi para ... A te pare za stadion vjerujem da ce bad deset posto netko sebi uzeti za djeparac... A u ovoj krizi u drzavi zar nam trebaju,dvorani automobili za duznosnike i sl nebuloze ,zasada nam sigurno ne trebaju,pametnije bi bilo te pare preusmjeriti zaboku za placanje vrtica roditeljima ili jos bolje neki djeciji odjel u bolnici ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.