Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
debelo ispod ništice

Nova žrtva hladnoće: Ispred kuće u Boraji smrznuo se 50-godišnjak

gss
HGSS
06.02.2012.
u 09:38

Ovo je još jedan život koji su odnijele iznimne hladnoće u proteklih nekoliko dana.

Mrtav 50-godišnjak pronađen je sinoć oko 22 sata u snijegu ispred obiteljske kuće u Boraji. Preminuo je najvjerojatnije od hladnoće, istaknuli su iz šibenske PU. Policija ne navodi što je 50-godišnjak radio prije stradavanja.

Ovo je još jedan život koji su odnijele iznimne hladnoće u proteklih nekoliko dana. U Hrvatskom Blagaju pronađeno je smrznuto tijelo 78-godišnjaka, a život je zbog debelog minusa izgubio i 70-godišnjak iz Like.

Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja izvukli su, pak, dvije starije osobe koju se najvjerojatnije umrle prirodnom smrću u svojim kućama. HGSS-ovci su ih izvukli iz Ogorja i Vrdova na Kamešnici.

Komentara 7

AM
a_morte_i_rossi
10:50 06.02.2012.

jeli novinar Hrvat?

SN
SNV
10:51 06.02.2012.

Žalosno stanje uma u Hrvatskoj...imamo HV koji ništa ne vrijedi a CZ i ne postoji u 99% Hrvatske..svaka čast samo dečkima iz GSS-a.. Karikatura od države

TA
tatamlata
10:33 06.02.2012.

I ovaj se smrznuo, hocete li njega nazvat starcem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije