Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Televizijsko praćenje inauguracije

Nova TV se prva izravnim prijenosom uključila na Markov trg

bago pusić
Boris Ščitar/Pixsell
18.02.2010.
u 16:17

Elizabeta Gojan je u trenutku kad je Grički top točno u podne označio službeni početak inauguracije kazala: “Top je kao Dnevnik HTV-a. Nikad ne kasni.”

S izravnim prijenosom događanja na Markovu trgu danas je, točno u 11 sati, prva započela Nova TV, čiji se prijenos temeljio na emitiranju već pripremljenih materijala te izravnim javljanjima nekolicine reportera, dok je Mislav Bago na Markovu trgu uz stalnu sugovornicu Vesnu Pusić kraće razgovarao i s Lukom Bebićem, Zoranom Milanovićem, Huseinom Hasanefendićem Husom, Mirandom Mrsićem, Dijanom Pleštinom...

Osam minuta poslije Nove TV prijenos je počeo i HTV. Iz studija na Prisavlju, uz razgovor s gostima Miladom Privorom i Višeslavom Raosom, emitiranje pripremljenih snimki i uključivanje reporterskih javljanja s više lokacija (ulica u kojoj stanuje Josipović, Markov trg, Zračna luka Pleso, Ured predsjednika na Pantovčaku) koordinirala je Elizabeta Gojan koja je u trenutku kad je Grički top točno u podne označio službeni početak inauguracije kazala: “Top je kao Dnevnik HTV-a. Nikad ne kasni.” Posljednji se u prijenos uključio RTL čijim su reporterima na licu mjesta sugovornici bili: Marijan Kraljević King, Damir Urban, Dražen Lalić, Urša Raukar...

Komentara 3

BT
bili-tartuf
16:42 18.02.2010.

Bago je i tako prodana dusá,..pa je bija medju \"svojima\"...

OB
-obrisani-
16:56 18.02.2010.

Koje odbojne face! Užas. Pokvarili su mi dan.

OB
-obrisani-
17:05 18.02.2010.

sta tu radi drugarica pusicka....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije