Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA U ZAGORJU

Nova snimka ne ide na ruku HDZ-ovcima: Tušek je rekel da bi se mogli sesti

Viktor Šimunić i Žarko Tušek
Foto: PIXSELL
1/4
28.01.2021.
u 12:31

Žarko Tušek branio se govoreći da je Šimunić sam inicirao sastanak, a da je on izgovoreno na sastanku samo karikirao...

Nakon što je nezavisni vijećnik u gradu Oroslavju Viktor Šimunić u javnost izašao s tvrdnjama kako su ga HDZ-ovci pokušali kupiti u zamjenu za podršku na izborima, šef krapinsko-zagorskog HDZ-a Žarko Tušek branio se govoreći da je Šimunić sam inicirao sastanak, a da je on izgovoreno na sastanku samo karikirao.

24 sata objavio je sada novu snimku na kojoj se čuje da je Emil Gredičak, gradonačelnik Oroslavja, Šimuniću potvrdio da je Tušek tražio da se sastanu.

– Dobro, on je tražil sastanak, mislim on je to iniciral ili... – pitao je Šimunić Gredičaka, na što je ovaj odgovorio:

– Da, on je rekel da bi se mogli sesti, ali to onak u nekom razgovoru...

Gredičak pak tvrdi suprotno.

– Do spornog sastanka je došlo s obzirom na prijedlog Viktora Šimunića s prethodnog sastanka koji je zatražio vijećnik Kristijan Sojč i na kojem mi je predloženo da izađem iz HDZ-a i podržim Viktora Šimunića u utrci za župana. Izlazak iz HDZ-a nisam prihvatio, a za podršku u utrci za župana uputio sam ga na potrebu da se kontaktira Žarko Tušek. On me molio da organiziram sastanak i ja sam Tušeku predložio da se nađemo. Dakle, do sastanka je došlo na njegovo inzistiranje i zbog njegove želje da ga podržimo u utrci za župana. Tušek je mogućnost podrške u utrci za župana odbio, ali mu je ponudio druge modalitete političke suradnje – objavio je Gredičak na svom Facebook profilu.

Ključne riječi

Komentara 36

ZV
Zvjerko1
12:41 28.01.2021.

Ha, ha, ha, ha, ovi HDZ-ovci su besramni.

XI
xibau
12:52 28.01.2021.

sad je bezveze danima lagao da je šimunić inicirao sastanak, opet uhvaćen u laži

GE
geler203
13:16 28.01.2021.

Pa normalno. Ne mogu i neće se zakoni Republike Hrvatske jednako primjenjivati prema HDZ-ovcima i drugima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije