Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka
Povratak na članak

Nova predsjednica CDU-a: Naučili smo iz grešaka izbjegličke krize 2015.

Nova predsjednica Kršćansko-demokratske unije (CDU) Annegret Kramp-Karrenbauer u slučaju novog vala izbjeglica ne bi postupila kao njezina prethodnica Angela Merkel nego bi kao posljednju mogućnost zatvorila granice

Komentari 11

DU
Deleted user
12:36 12.02.2019.

Puuuuno prekasno!!!

VL
Avatar Django
Django
12:24 12.02.2019.

Božinović: “Hrvatska neće postati hot- spot”. Ne, neće.

VL
CR
CROLINDA
13:41 12.02.2019.

tko god ovo tako masovno useljava u svoju državu antikrist je i najgori neprijatelj svoga naroda - zanimljiva je ova isplanirana najezda i seoba naroda koji ni nemaju namjeru prilagoditi se zakonima ni uvažavati civilizacijske norme zemalja u koje prodiru tako komotno - nisu sretni u svojim zemljama a odlaze u zemlje koje mrze pa ih žele učiniti primitivnima kao zemlje iz kojih dolaze i u kojima nisu sretni - zanimljivo - zemlja koja ima 70 000 stanovnika neka se zapita ako ih primi dva milijuna koliko će ih biti za samo pedeset godina jer je u ovih prosjek djece po obitelji oko osam komada dok je europski prosjek oko jedan zarez nešto komada djece po obitelji

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:03 12.02.2019.

ženske greške se ne mogu ispraviti. ni oprostiti. muške da. genetska razlika među spolovima... može ona govoriti što sad god želi, sirija se smiruje i neće biti nikakvog vala izbjeglica. a da europa prstom nije mrdnula.

VL
FU
furest
20:30 12.02.2019.

pocela je era zana vladara paralelno sa islamizacijom europe

VL
FU
furest
20:29 12.02.2019.

e njemci nacekacete se da njemice sidju s trona

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.