Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'beba iz epruvete'

Nova inicijativa hrvatskih ginekologa; Treba li legalizirati uvoz spolnih stanica i embrija

15.10.2023.
u 20:03

U Hrvatskoj djeca začeta pomoću doniranih spolnih stanica, u skladu s Konvencijom UN-a, s 18 godina imaju pravo doznati svoje biološko podrijetlo, tj. identitet donora

Komentara 6

MX
Matko X
20:48 15.10.2023.

Znači ni hrvatski spermići nisu dovoljno dobri već se moraju uvoziti? U Hrvatskoj nema donora? Pretpostavljam uvoz će biti s Bliskog Istoka i Afrike?

DU
Deleted user
21:13 15.10.2023.

Koje sve gluposti doktori neće predložiti u zadnje vrijeme, majko moja...znači, rješenje rastućeg problema neplodnosti je uvoz embrija i spolnih stanica. A nije rješenje recimo izliječiti neplodnost i naći njezine uzroke.

Avatar Tombstone
Tombstone
02:23 16.10.2023.

Da? A nitko ne misli sto ce se desiti kad nasi parovi pocnu dobivati crnce, azijate, arape? Sretni I ponosim bijeli roditelji gurat ce kolica s osmjehom, pogotovo tata koji s svojom bijelim suprugom ima malog crnca? Zvuci kao rasizam? Pa stavite se u tu situaciju. Ugodno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije