Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uljanovsk

Nova eksplozija u skladištu oružja u Rusiji

rusija-eksplozija
Reuters
23.11.2009.
u 16:39

Deset dana nakon slične nesreće Ministarstvo obrane objavilo je da se u istom skladištu u blizini grada Uljanovska, ponovno dogodila eksplozija.

Najmanje osam osoba poginulo je u novoj eksploziji skladišta u Rusiji. Samo deset dana nakon slične nesreće Ministarstvo obrane objavilo je da se u istom skladištu u blizini grada Uljanovska, ponovno dogodila eksplozija.



Eksplozija se dogodila oko 14.30 sati, a istražitelji su brzo stigli na mjesto nesreće. Objavljeno je da se među ostalim u skladištu nalazilo i nekoliko torpeda  te drugo teško naoružanje.

>>Vatrena stihija u ruskom arsenalu odnijela dva života

Komentara 3

OB
-obrisani-
19:35 23.11.2009.

Rubirosa s kim se svađaš ??

CA
CaptainAmerica
01:38 24.11.2009.

ma kakva selidba arsenala...to su kauboji opet sa svemirskom masinom pokazivali rusima ko je gazda, sada ce sljedeci tjedan potres puknut Iran ili Sj Koreju...sve to iz svemira dolazi dok se zaostale zemlje muce sa tamo nekima lovcima pete kategorije...new world order...like it or not

Avatar slash_pod_cenzurom
slash_pod_cenzurom
16:51 24.11.2009.

negdje se sprema rat, a gdje ? vatromet za medije i krave koje pasu medijsku travu. ovo je najednostavnije prikrivanje nestanka velike kolicine oruzja koje se u medjuvremenu sigurno nalazi na crnom trzistu. druga eksplozija valjda je dovoljno unistila sto prva nije, a mozda ce biti i treca. albanija, rusija .... drugo mjesto,ista prica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije