Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pooštrene kontrole
Povratak na članak

Norveška zatvorila zračni prostor zbog teorističke prijetnje

Policija provjerava identitet svake osobe koja ulazi u Norvešku do daljnjega, objavile su vlasti

Komentari 6

HA
harakiri
01:55 27.07.2014.

sad će vidjeti koga su pustili u svoju zemlju. u Norveškoj živi 105 tisuća muslimana = 105 000 potencijalnih terorista

VL
Avatar Don-Corleone
Don-Corleone
12:37 27.07.2014.

Neznam kako izgleda Teoriska prijetnja,,bar tako pise na naslovu...jeli da su prijetili Teoriski ili Pismeno,,,

VL
Avatar Don-Corleone
Don-Corleone
12:43 27.07.2014.

Dragi Vecernji,,Zsto zaposljavate strance kao novinare i da pisu ovake clanke i to na nekom drugom jeziku,,,ovo su Hrvatske Novine,,, procitajte dobro naslov,,,, Norveška zatvorila zračni prostor zbog teorističke prijetnje,,,ili Teroristicke,,,Nema teorije :)

VL
SA
sanky7
19:52 15.08.2014.

jaoo 1.9 idem delat v norge

VL
DU
Deleted user
18:16 26.07.2014.

I sad ako ovi iz Sirije izvedu teroristicke napade u Norveskoj,,,jel Hrvatsku cekaju sankcije EU i Amerike,,,,jer ipak smo slali transporte naoruzanja ovim teroristima.......

VL
DO
Dongfeng
18:46 26.07.2014.

Kome je u interesu plasiti narod zbog terorizma? Zar cemo poceti sada koristiti americke taktike? Amerikanci kao narod stalno zive u panicnom strahu; od indijanaca, meksikanaca, nuklearki.. A kad prestane stara prijetnja izmisle novu: dignu sami svoje zgrade u zrak i sljedecih 30 godina su svi u panicnom strahu od terorista. A onda ce doci na red opet netko drugi, recimo Kinezi. Upravo smo ovih dana culi izvjestaj da je FBI placao muslimane da izvrse teroristicki napad, a tada ih prije napada hapsio, u stilu "evo ga kako smo mi efikasni, a terorizam je stalna prijetnja".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.