Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabra 'Lavica'

Nora Šitum inspirirala američki bend da napišu novu pjesmu

'nora5_nnn_unu_200313'
Facebook
06.07.2013.
u 14:15

Hrvatski bubnjar Saša Maček osnovao je svjetsku udrugu za borbu protiv raka i na svom projektu okupio brojne američke zvijezde

Četiri mjeseca nakon što je izgubila bitku s leukemijom, djevojčica Nora Šitum inspirirala je američki bend The Siege za pjesmu “Now You’re Free” (Sad si slobodan). Kažu da je to himna bolesne djece diljem svijeta, javlja 24sata.hr

Strašna lavica Nora ujedinila je početkom godine cijelu Hrvatsku, a njezinu priču među američke glazbenike prenio je Hrvat Saša Maček (27). Bivši bubnjar bendova Plug in Stereo, Voodoo Lizards i Seekersplanet među prvima je počeo skupljati novac za Norino liječenje, a prije tri tjedna osnovao je i udrugu “Pobijedi rak”, za koju se nada da će pomagati djeci diljem svijeta. Na projektu je okupio brojne američke zvijezde.

 - U pregovorima smo i s menadžmentom Justina Biebera, Ludacrisa te The Wanteda da postanu zaštitno lice zaklade - kaže Maček.

Saša dodaje da su na Norinoj pjesmi radili glazbenici koji su surađivali s Kanyeom Westom, Justinom Bieberom i bendom One Direction. 
Refrene na pjesmi, ističe Saša, otpjevali su zagrebački klinci koji su pobijedili bolest iz udruge “Ljubav na djelu”. Spot su snimali u Hrvatskoj i L.A.-u.

>>Roditelji: Nora nam je ostavila misiju, pokrenut ćemo zakladu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije