Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Silovao djecu

Nogometni trener osuđen za nasilje nad dječacima

'Former Penn State assistant football coach Jerry Sandusky leaves the Centre County Courthouse in handcuffs after his conviction in his child sex abuse trial in Bellefonte, Pennsylvania, June 22, 2012
Reuters/PIXSELL
23.06.2012.
u 22:39

Porota u Pennsylvaniji proglasila ga je krivim po 45 od 48 točaka optužnice za seksualno nasilje nad dječacima

Bivši nogometni trener, 68-godišnji Jerry Sandusky vjerojatno će ostatak života provesti u zatvoru, nakon što ga je porota u Pennsylvaniji proglasila krivim po 45 od 48 točaka optužnice za seksualno nasilje nad dječacima.

Neke od njih sreo je kroz humanitarnu organizaciju \'Druga milja\' koju je osnovao. Optužen je za seksualno nasilje nad desetoricom dječaka, starih od sedam do 13 godina, koje je trajalo najmanje 15 godina. Još 2000. godine prvi je put viđen, vratar je svjedočio nasilju, ali nije to prijavio.

Komentara 2

Avatar boros
boros
08:42 24.06.2012.

...katolicka Crkva bi se trebala ugledati na ovaj zakon i "svoje" popove-pedofile poslati u zatvor na "neodredjeno vrijeme",tj.dozivotni zatvor sa prisilnim radom...

KO
kocen
09:57 24.06.2012.

Tako se to radi u Americi.Dobiće 150 godina zatvora. A kod nas bi se izvukao sa godinu,dvije i to ako. Po meni,ili doživotna kazna ili još bolje kastracija,kemijska a još bolja bi bila ona prava i to još naživo. Mislim da bi se takvom kaznom pedofilija drastično smanjila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije