Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kontroverzni Mesopust
Povratak na članak

Selčani spalili samo Katarinka Katarinčića, ali ne i 'gay dijete iz epruvete'

Spalili su samo muškog lutka Katarinka Katarinčića, a ne i lutku djeteta, za koju kažu da je niti nisu mislili spaliti.

Komentari 2

DU
Deleted user
18:01 06.03.2014.

Jedna mala udrugica u roku 2 sata izvozala je komplet medijski prostor Hrvatske

VL
JU
juma
18:39 06.03.2014.

Nevjerovatno, Sada su počeli privoditi ljude i vršiti javni medijski linč već i zbog maškara?? Ovo izgleda kao u doba najcrnjeg totaltarizma i jednoumlja. Izgleda kako su im maškare postale previše subverzivne, pa ih hoće zabraniti i ušutkati. Svako iole inteligentan trebao bi razumjeti kaku su Katarinko Katarinčić i gay dijete iz epruvete samo izvanredna satira koja vjerno oslikava društvo u kojemu živimo. Već i sama medijska reakcija i postupak policije govori kako su pogodili točno u sridu!! Bravo za ideju i za izvedeni performans.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.