Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjedna šetnja
Povratak na članak

'Njoj vječni pokoj, njemu 1000 kuna

"Dobrodošli u Hrvatsku, zemlju u kojoj žene žrtve nasilja nemaju odgovarajuću zaštitu"

Komentari 6

TO
ToniPavelic
22:15 30.09.2016.

Ako je on odlucio ubiti nju pa sebe, nema tog Boga, ni suda, ni kazne, koja ce ga od toga odvratit! Pa da ga je i zatvorilo na neko vrijeme (po prekrsaju je to do 60 dana), ubio bi kad bi izasao... Sigurne kuce su pretrpane, nije se imala gdje skloniti. Split je mali grad, ne mos otici u podstanare i mislit da te nece nac. Oruzje mu ne mozes oduzet, jer nije legalno i nikad se ne zna di ga je sakrio. Ovu problematiku ne mogu rijesiti ni ozbiljnije zemlje od nase! U Splitu dnevno imate dvi-tri prijave po obiteljskom nasilju. Policija "izgladi" 60-70% od toga, ostatak se prijavi, tako da imate 200-ak prijava u Splitu godisnje. Sigurna kuca, da bi zadovoljila kapacitetom, trebala bi bit Solin kompletan!

VL
MI
miso
21:53 30.09.2016.

"Dobrodošli u Hrvatsku, zemlju u kojoj žene žrtve nasilja nemaju odgovarajuću zaštitu", .... "Dobrodošli u Hrvatsku, zemlju u kojoj žene ni muškarci žrtve nasilja nemaju odgovarajuću zaštitu!"

VL
GO
gooniegoogoo
10:14 01.10.2016.

moramo osnovat hitno udrugu za muška prava "Dominatore". "Dobrodošli u Hrvatsku, zemlju u kojoj žene u 99% slučajeva dobijaju skrbništvo nad djecom, zemlju u kojoj kad žena nema novca za djecu ode na državni šalter po ček, a otac u zatvor. Zemlju u kojoj su žene diskriminirane u rudarstvu, cestogradnji, čistoći, policiji, vojsci. Zemlju u kojoj 99% teških ozljeda i smrti na radu čine ozljede muškaraca. Zemlju u kojoj žene žive u prosjeku 8 godina dulje. Ukratko zemlju koja mrzi svoje žene.

VL
Avatar babas
babas
12:59 01.10.2016.

Tužna priča,nikad nije digao ruku na nju,nikada nije ni povisio ton,a na kraju izrešetao i nju i sebe. Previše ju je volio,iz ljubavi joj je opraštao sve preljube,ali kada ga je ostavila,nije mogao dalje bez nje i desila se tragedija.

VL
FE
fefellerunt
10:19 01.10.2016.

Zašto nije naveden barem jedan primjer da je nakon ubojstva žene muškarac dobio tih 1000 kn kazne. koliko je meni poznato nijedan nije završio ispod 10 godina, dok sa druge strane rijekto koja žena je dobila više od 10 godina . Još jedan od pokazatelja da je laganje jedna od vrlina do kojih mnogo drže žene u Hrvatskoj uz licemjerstvo i prostituciju . Bez ikakvog srama ( sram inače često navode kao jednu bolest ) blebeću o diskriminaciji , iako se dobro zna da ih je preko 70% na državnom koritu gdje sa minimalnim radom i znanjem imaju velika primanja , a kako bi imali još više za tjeranje otima se od muškaraca koji su im to omogućili, jer po zakonu j epoštenom muškarcu da omogući stvornejia bez ikakvog morala da s etjeraju i uživaju u životu , tko i mje kriv što žive u državi koja poštenje, čast i iskrenost smatraju teškim oblicima psihičke bolesti i metalne zaostalosti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.