Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Njemački ovčar ugrizao muškarca za potkoljenicu

ovcar
arhiva VL
08.12.2009.
u 11:17

Životinja se u jednom trenutku otrgnula s uzice i nasrnula na Mladena. Ugrizao ga je za potkoljenicu lijeve noge. Za taj prekršaj predviđena je novčana kazna vlasniku životinje od 50 do 500 kuna.

Njemački ovčar napao je u ponedjeljak oko 17 sati Mladena A. (34) iz Podgore i lakše ga ozlijedio. Incident se dogodio na predjelu Radojkovići u Gornjoj Podgori dok je Gordana I. (72) na uzici vodila psa svog supruga.

Životinja joj se u jednom trenutku otrgnula s uzice i nasrnula na Mladena. Ugrizao ga je za potkoljenicu lijeve noge. Policija će protiv Gordane I. podnijeti obavezni prekršajni nalog zbog neopreznog držanja životinja, a za taj prekršaj predviđena je novčana kazna od 50 do 500 kuna.

Komentara 5

XN
xnet0822
11:28 08.12.2009.

Gazda mu je trebao obvezno staviti brnjicu, kad ga je išao prošetati ! Ovako će dobiti kaznu !

RI
riječanka
11:42 08.12.2009.

Da, žalosno, za sve imamo brze zakone, osim za ubojstva Luke Ritza, Abramova....

OB
-obrisani-
11:42 08.12.2009.

U Hrvatskoj se uopće ne primjenjuje zakon o držanju, vođenju i čuvanju pasa. Koga god psi izgrizu, to udruge za zastitu životinja smatraju \"kavalirskim deliktom\" i sudovi tako sude. Koliko jos ljudi mora biti zlostavljano od pasa,koje gospodari ne vodee na uzici i sa brnjicom, od toga što čopori pasa lutaju noču i kolju divljač gdje stignu. A kad likvidaraju čovjeka, onda se vodi visokonaučna diskusija, dali ga jadnog treba uspavati. Na to se uglavnom šuti da se ne zamjere udrugama BABE i sličnima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije