Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Kvar ljudske duše'
Povratak na članak

Njemački mediji o kopilotu Lubitzu koji je 'poveo rat protiv cijelog svijeta'

Današnja izdanja dnevnih novina jasno ocrtavaju da je Njemačka u dubokom šoku nakon što je objavljeno da je kopilot Andreas Lubitz namjerno srušio zrakoplov

Komentari 9

L0
luena 01
14:29 27.03.2015.

Namjerno nisam danima komentirala ovu tragediju jer se ne komentira,ali da ste dojadili jeste svi redom ..To se moze svugdje i u svako vrijeme ponoviti kao da mi mozemo u nase pilote i copilote biti 100% sigurni... Nemojte samo ii vi kao ministar Hajdas Doncic reci kako kod nas ovo nije moguce i da mi nismo nizerazredna avio kompanija..Kod nas su uvijek pilot i copilot u kabini. hej ?!

VL
DA
Danzig
18:06 27.03.2015.

Dajte najte.. avion je bio star 24 godine i zreo za rezanje. Hoće spasit kompaniju ali neka svatko vjeruje što hoće.

VL
Avatar d-ano
d-ano
23:50 27.03.2015.

Ako letite vise puta sa Germanwingsom i Lufthansom i slijepac bi uvidio razliku po opremljenosti i izgledu aviona ,od obe Kompanije, Zna se odavno da germanwingsovi avioni su starudija a lufthansina starudija,,,,,nije sporno odrzavanja starca vec istroisenost ,,,,,,,umor materijala,,,,,,,,,sve su,,,,,,,,,sve su ostalo lazi gdje svabe pokusavaju sacuvat svoj ugled nad rase,,,,,u svemu,,,MADE in germany,,,,,sitne pukotine u mozgu ljuidi i sistema dovode do raspada svega pa i jednog dobro odrzavanog strca od 24 ,,godine,,radnog staza,,,,,,

VL
NE
nenasjedajte
14:02 27.03.2015.

"U četvrtak više izgleda kao da je Andreas L. poveo rat protiv svijeta", zaključuju novine... koje novine ivek? ove za koje ti tipkas??

VL
AA
aabbcc
13:10 27.03.2015.

Radnici u Kapitalizmu namjerno kvare masine, sijeku sebi prste, ruke evo sada i namjerno ruse avione i sve to rade namjerno kako gazde ne bi morale placati ostetu svojim radnicima, jer su naknade previsoke i zato ih treba skroz ukinutinuti da se zaposleni ne ubijaju .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.