PROBLEMI OKO NAPLATE
Povratak na članak

Njemačke cestarine na Europskom sudu

Europska komisija je tužila Njemačku pred Europskim sudom zbog njezinih planova naplate cestarina za automobile.

Komentari 3

AN
anticenzura
17:27 01.10.2016.

Sta ima lose u tome da je domicilno stanovnistvo mrvicu privilegirano za razliku od ostalih gradjana EU? Pa valjda je to njihova zemlja i valjda su oni gazde u svojoj kuci, a ne 4 arogantna birokrata izabrana od nikoga? Ovi su prisvojili tudje zemlje, uvalili se narodima u kucu i oni zapovjedaju drzavama, umjesto naroda koji tu zivi i politicara koji predstavljaju narod. Ovako nama kenjaju u Svicarskoj, ne postuju referendum naroda, nego napadaju politicare da 500 miliona EU gradjana ima ista prava u Svicarskoj kao i domicilno stanovnistvo, samo zato sto smo u Shengenu. Prakticki bi politicari morali istjerati svoj narod z zemlje, da uvale njihove milione nezaposlenih. I uopce ne zele da cuju da je zemlja nakrcana do guse, sto imigranata sto izbjeglica, uopce ih ne zanima, ni na pismeno s dokazima ni nikako, ne hebu zivu silu, moras razvaliti zemlju i pustiti svu masu unutra da neka se narodi kolju za plijen, pa tko pobijedi. Takvu oni politiku vode u Europi, samo guraju narode jedne na druge. Nema zakona nigdje u drzavama, oni su iznad drzava, onda se cude da svi bjeze kao opareni od njih. Sutra Madjari izlaze na refrendum radi izbjeglica, vidjet cete huskacine sutra na Madjare, ovo je nista.

VL
AA
aabbcc
16:52 01.10.2016.

Kako se Slovenci nisu toga dosjetili : Uzmu Njemcima pa vrate duplo putarinu Slovencima kroz porez i odmah bi to proslo na referendumu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.